Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg a barátomna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy legyen kicsit igényesebb?

Figyelt kérdés

28 éves nő vagyok,barátom 35.

Együtt élünk már 3 hónapja,a barátom autószerelőként dolgozik,így megértem,hogy olaj szagú,és hogy koszos a körme,sajnos sose tudom rá venni,hogy fürödjön,havi 1 x fürdik,fogat sem láttam,még hogy mosott volna

Tegnap a kedvembe akart járni,de nem engedtem neki,mert nagyon koszosak a körmei,és hányingerem lett tőle,mellettem ült az ágyon és nagyon budos volt már,nem is mossa a ruháit!

A keze állandóan retkes meg a körme tiszta koszos.

Valamelyik a nap a fejemhez vágta,hogy én még szexuálisan lent nem elégítettem úgy ki,de ha nem mossa meg? hiába mondom neki,nem csoda,hogy nem volt még kapcsolata.

Nem csak az igényesség a baj,ö az a tipikus pasi aki 5 ft ot elvesz tőlem,sose kaptam tőle semmit.És külön kasszán vagyunk,Tegnap elment a boltba persze a pénztárcámból hiányzott 20.000 ft és nem is vett semmit,csak egy gagyi virslit,de már nem kértem vissza a visszajárot .Csókolózni sem szeretek vele,mert budos a szája undorodok tőle,és velem alszik,az egész ágynemű átveszi a szagát.

Mégis mit tegyek nem akarom megbántani,hogy azért legyen már igényes?

Én ha nem tusolnék mindennap rosszul lennék.

AZ oké,hogy pasiból van,de akkor is,én a sexet sem kívánom vele,mert attól félek,mit kapok el,de ezt nem merem neki elmondani

2018. márc. 5. 12:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező. Ne unatkozzál már ennyire.
2018. márc. 5. 12:59
 12/18 Skaiiripa ***** válasza:
100%
Ne trollkodj! :(
2018. márc. 5. 13:05
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem trollkodom.. ez a valóság
2018. márc. 5. 13:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Most levetted a neved. De az egyik válaszoló belinkelte a kérdéseid, kedves Vivien.
2018. márc. 5. 13:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Ultimátum! "Igényesebb lesz és figyelmesebb, különben pakolsz és már léptél is! 1 hónapja van, hogy változtasson a hozzáállásán!" Másképp szerintem nem fog működni...
2018. márc. 5. 13:54
 16/18 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha ez igaz, akkor te más szempontból legalább olyan igénytelen vagy, mint ő.
2018. márc. 5. 13:57
 17/18 opened paradise ***** válasza:
86%

Tételezzük fel,hogy nem kamuk (bár vannak kérdések,amik ütik egymást),de akkor is ott a kérdés:

Mi a francért vagy vele?

2018. márc. 5. 14:12
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
1 hónapja nem fürdik? Nem mos fogat? És te szexelsz vele? ne haragudj, de ezek után szerintem neked teljesen mindegy.
2018. márc. 5. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!