Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok ember miért csak kihasznál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok ember miért csak kihasználja a párját?

Figyelt kérdés
Olvastam olyanokat hogy csak azért kell neki a lány/fiú hogy dughasson vele aztán ha nem olyan az igénye otthagyja, vagy elhiteti vele hogy szereti aztán megcsalja és még lehetne mondani tovább.
2010. jún. 9. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
9%

Miért van tele az oldal ilyen szar kérdésekkel? Fiú vagyok, ha kell egy szép lány akkor megszerzem. Ha össze jön a szex, akkor örülök, és ha a csajjal többet is el tudok képzelni, akkor összejövök vele. Ennyi. Ha nem kell, akkor megmarad dugópajtinak. Ez őket nem szokta zavarni, sőt, nem szoktam sírni, hogy miért hagyom ott őket, amikor nem hagyom ott, mert nem csak 1szer fogom megdugni ha tetszik, hanem sokszor. És ebből bármi kialakulhat.

Gyűlölöm ezt az oldalt...tizenéves lelkisérült szerencsétlen vakarcsok vesztőhelye..

2010. jún. 9. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Hat tudom mirol beszelsz, mert nekem is volt egy ijen kapcsolatom. A baratomnak volt 4 eves kapcsolata es en csk ugy bele csoppentem, a baratnojet eljegyezte de meg mindig velem akar lenni de csk a sexert
2010. jún. 9. 13:23
 3/6 anonim ***** válasza:

nahát...milyen szépen jellemezte önmagát az első válaszoló az utolsó mondatával...gratula...

kedves kérdező, ilyen a mai világ sajnos...

2010. jún. 9. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert arról van itt szó, hogy ez a fogyasztói társadalom. Szerezd meg, használd, élvezd, dobd el, szerezz újat.
2010. jún. 9. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert sok ember nem tud értékelni semmit, nem értékeli, hogy szereti őt is valaki. De nyugi, az ilyen emberek egy idő után szomorúak és magányosak lesznek, és sosem fogják tudni, milyen az igaz szerelem, amikor valaki amindened és ő is viszont szeret.

17/F

2010. jún. 9. 15:13
 6/6 anonim ***** válasza:
igazat adok az előttem szólónak..sajnos vannak emberek akik nem veszik észre az igaz szerelmet,és olyanokat akarnak akinek csak arra kellenek..mi meg szenvedünk miattuk=(ez a mai fiatalság észjárása...buli,sex,és a többi....
2010. jún. 9. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!