Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy közöljem a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közöljem a barátommal hogy vége?

Figyelt kérdés
mivel a barátnöm tegnap elmesélte hogy a barátomra meg a csajra rá nyitott.de megkért hogy ne mondjam vissza hogy tőle tudom és hogy nem akar ebbe belekeveredni.az itt a baj hogy hülye voltam mert neki ez nem az elsö alkalom csak akkor kimagyarázta magát és a pucsolásával elfeletette ezt az egészet.de már betelt a pohát.az a baj hogy szeretem.lehet hülyének gondoltok most hogy ilyen hogy lehet de én érzem hogy ő is szeret.vagy nem? csak beképtzelem? mert megcsalt.bánkodni sirni ezen már nem tudok.szakitani fogok vele csak már látom előre a szánalmas könyörgését.ááá nehéz helyzet
2010. jún. 9. 12:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
13.04 Dodge Chargere van a jánynak? Akkor mér kefélt félre az a hüje? :o)
2010. jún. 9. 13:43
 12/15 anonim ***** válasza:
hát ja...ha annyira jó barátnő akkor igenis vállalja h tőle tudod...sztem is kamuzott a bnő...én a bnőd helyében tuti a pasi farkát vágtam volna le abban a pillanatban...nemhogy még nem akarok belekeveredni...azért fura...
2010. jún. 9. 15:25
 13/15 anonim ***** válasza:
13:43 nem volt már kedve fizetni a benzinárat - sokat eszik ;))
2010. jún. 9. 16:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Úgyis kiderül, hogy a barátnődtől tudod a dolgot. Kár ezen parázni. Szakíts, mert ilyen terhet (a párom félredug), nem tarthat sokáig magában az ember.

Ha meg többször előfordult, akkor pláne.

A barátnődért, aki a hírt hozta, tűzbe tennéd a kezed? Remélem, nem kamuzik.

30/F

2010. jún. 9. 16:10
 15/15 A kérdező kommentje:

köszi az értelmes válaszokat a többit is csak most nem vagyook iylen hangulatomba...hát igen ha a barátnöm olyan igazb.nöm lenne akkor fölvállalná ő látta őket.

igy hogy megkért rá hogy ne mondjam a barátomnak vissza ezt az egészet mert akkor többet nem fog hozzámszolni és semmit sem fog elmondani....:S:S:S azóta a barátom elment a haverjához több napra ugymond elmenekült.ma is hivogatott de kinyomtam utána a barátjaimon keresztül keresett hogy elérjen mert akar velem beszélni!!!

de lesz@rom,mert többet nem akarok neki megbocsájtani és utána megincsak csalódni benne.úgyis jön a nyár ,remélem kiheverem.bár oylan nagy szerelembetegségben nem vagyok.jobb is hogy nem látom mert csak feldühit.

2010. jún. 10. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!