Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönne velem? Múlthéten szakítottam a barátommal, mert nem szeretem. Szerintem sikerült felfognia, hogy vége, bár ő szeret.
A legjobb barátja az én barátom is. Mi ugyanúgy beszélünk, következő hónapban jön Budapestre hozzám. (Spanyolban laknak) 'my sweet sisternek'nek szokott hívni. A napokban már csak 'my sweet'.
Eddig én is kint voltam, szóval majdnem mindennap találkoztunk. Mindig azt mondta, hogy mutassam be egy barátnőmnek, akinek olyen szép arca van , és olyan jó alakja mint nekem, és kedves is. Egyértelműen bejövök neki, de vajon összejönne velem?
Most találjam ki mit akar a srác?
Szerintem értelmesebb kérdéseknek van helye itt...
De miért nem kérdezed meg tőle????
Ma megmondtam neki mit érzek. És ő ugyanígy érez, de ezzel jött is a következő probléma. Nem akarja, hogy a legjobb barátja utálja őt, de velem is akar lenni.
Most levelezek az ex-el, és megmondtam neki, hogy mit érzek.
Megkérdezte, hogy belegondoltam, mit csinálok?
Nem tudok mit reagálni. Írt a barátjának is, és most beszélnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!