Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZernitetek olyan létezik hogy szakítottam a barátnőmmel, de azt érzem hogy ennek a kapcsolatnak még nincsen vége és a sors évek mulva összehozhat?
Figyelt kérdés
Mit szolltok ahhoz hogy mind2 szerelmesek voltunk egymásba,mind2 ez volt a komolya kapcsolat,de megbántottam a lányt annyira hogy már haragszik rám,és azt mondta nekme hogy én csak a rosszat tudom neki okozni..Holott tudom hogy szeret,csak büszke magára és arra hogy van neki tartása.. Szerintetek évek mulva lehetünk még újra együtt ??2010. szept. 5. 10:51
1/1 anonim válasza:
Szerintem ezt nagyon sokan érzik így szakítás után, én is így éreztem. Az esély természetesen megvan rá, mint ahogy lottó ötösnek és a legjobb Boeing légikatasztrófájának is van valami esélye. De szerintem ha újra össze is jöttök, csak akkor lesz jó, ha szinte teljesen nulláról kezditek, majdnem mintha egy idegennel ismerkednél. Semmi esetre se várj rá, kezdj új életet, és ha mégis találkozol vele, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!