Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elég kínos, de kakis a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég kínos, de kakis a párom ágyneműje. Ti hogy mondanátok el neki?

Figyelt kérdés
Többször előfordul hogy álmában vakarja a fenekét, gondolom ez által lesz valahogy olyan az ágynemű is.. hu még leirni is elég ciki..
2018. márc. 3. 10:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
"Töröld ki a segged, most meg a segged és ne turkálj könyékig benne, mert tiszta kula az ágy tőled. Egyébként jó volt a napod?"
2018. márc. 3. 10:52
 2/17 anonim ***** válasza:
38%
*mosd
2018. márc. 3. 10:52
 3/17 anonim ***** válasza:
84%
Mondd meg neki, hogy zuhanyozzon le alvás előtt.
2018. márc. 3. 10:54
 4/17 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudsz mást tenni mint nyíltan beszélni Vele erről. Emögött betegség is állhat, pl. krónikus hasmenés.

Egyébként ezt Neki is észre kellene venni ha Te látod. Felkel, csak megigazítja az ágyat, kisímítja az ágyneműt, vagy szerinted hogy lehet az,hogy Te észreveszed, Ő pedig nem?De ha igen, miért nem tesz ellene, vagy beszél róla?

2018. márc. 3. 10:56
 5/17 anonim ***** válasza:
8%
A kínosság a fejedben jön létre, amúgyy nem létezik. Emberek vagyunk, mindenkivel előfordulhat ilyesmi. Számomra nem lenne kínos. Semmi sem kínos. Ez csak hozzáállás kérdése.
2018. márc. 3. 10:56
 6/17 A kérdező kommentje:
Mindig letusol este, boxerbe alszik. Nem szokta megigazítani az ágyat mert hajnal 4kor kel, én szoktam miután felkelek és akkor látom. Este meg csak lefekszik és nem az ágyneműt nézi..
2018. márc. 3. 11:00
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Xdd
2018. márc. 3. 11:12
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Tusolásnál a se..ggét sem ártana kimosni...
2018. márc. 3. 11:17
 9/17 anonim ***** válasza:
92%
valszeg azért vakarja gyakran a fenekét, mert vécézés után nem törli ki megfelelően, és viszket. én csak simán elmondanám neki, hogy figyu, észrevettem hogy foltos az ágynemű, légyszi máskor figyelj oda majd miután befejezted a nagydolgod. ennyi, párkapcsolatba ennek is bele kellene férnie (szerintem :D )
2018. márc. 3. 11:22
 10/17 anonim ***** válasza:
97%

Megmondanám, hogy felnőtt férfi létére még mindig nem tanult meg normálisan segget mosni.

Ha ez nem kamu, felmerül a kérdés, hogy sz*ros seggű hapsival nem ciki lefeküdni? Vagy csak az ágyneműn zavar? :D

2018. márc. 3. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!