Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetente előkerül ez a téma.
Nem kell beöntés, fürdés/zuhanyozás közben szappanos újjal mosd ki magad annyira mélyen, amennyire az újjaddal beérsz.
És ha már úgyis ott jársz, rögtön bekenhetsz a popsilyukadba egy kis síkosítót.
"Beöntést hogy kell csinálni?"
Vizet engedsz a fenekedbe!
Én úgy szoktam, hogy egy kimosott 1,5-2 literes (ásványvizes) PET-palackba vizet töltök. Ebbe belemerítek egy légmentesen vízzel feltöltött vékony tömlőt. (Ami az akvárium levegőztetőjéhez van, az pont jó átmérőjű és elég hajlékony is. Természetesen ebből is újat és elmosottat használok.)
Az üveget felteszem egy asztalra. A tömlő másik végét bedugom a fenekembe. Lefekszek, hogy alacsonyabban legyek a víznél. így a hidrosztatikai nyomás szépen nyomja is belém a vizet.
Mikor megteltem kiengedem magam a wc-n. Általában még egyszer meg szoktam ismételni az egészet hogy teljesen kaksimentes legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!