Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anál előtt mit csináljak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anál előtt mit csináljak, hogy ne legyen kakis a gumi?

Figyelt kérdés
22L

2013. okt. 16. 16:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ha nem húz gumit akkor nem lesz az
2013. okt. 16. 16:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Beöntés...
2013. okt. 16. 16:05
 3/11 anonim ***** válasza:
#2 Beöntést hogy kell csinálni?
2013. okt. 16. 16:07
 4/11 A kérdező kommentje:
Arra már gondoltam h valahogy kimosom magam de hogy? Zuhany alatt nem tom megoldani, akkor?
2013. okt. 16. 16:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Sz*rd ki magad elotte.
2013. okt. 16. 16:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Menj kórházba beöntésért :D
2013. okt. 16. 16:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Vegyél ún. körtefecskendőt patikában. (800-1500ft között van)
2013. okt. 16. 16:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Hetente előkerül ez a téma.

Nem kell beöntés, fürdés/zuhanyozás közben szappanos újjal mosd ki magad annyira mélyen, amennyire az újjaddal beérsz.

És ha már úgyis ott jársz, rögtön bekenhetsz a popsilyukadba egy kis síkosítót.

2013. okt. 17. 10:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Félted a gumit?Én gumi nélkül is csinálom.Le lehet mosni ha tejcsokis lesz a rudi.
2013. okt. 17. 21:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"Beöntést hogy kell csinálni?"

Vizet engedsz a fenekedbe!

Én úgy szoktam, hogy egy kimosott 1,5-2 literes (ásványvizes) PET-palackba vizet töltök. Ebbe belemerítek egy légmentesen vízzel feltöltött vékony tömlőt. (Ami az akvárium levegőztetőjéhez van, az pont jó átmérőjű és elég hajlékony is. Természetesen ebből is újat és elmosottat használok.)

Az üveget felteszem egy asztalra. A tömlő másik végét bedugom a fenekembe. Lefekszek, hogy alacsonyabban legyek a víznél. így a hidrosztatikai nyomás szépen nyomja is belém a vizet.

Mikor megteltem kiengedem magam a wc-n. Általában még egyszer meg szoktam ismételni az egészet hogy teljesen kaksimentes legyek.

2013. okt. 19. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!