Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elég kínos, de kakis a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég kínos, de kakis a párom ágyneműje. Ti hogy mondanátok el neki?

Figyelt kérdés
Többször előfordul hogy álmában vakarja a fenekét, gondolom ez által lesz valahogy olyan az ágynemű is.. hu még leirni is elég ciki..
2018. márc. 3. 10:50
1 2
 11/17 Mirk ***** válasza:
95%

Ha elég régi már a kapcsolat akkor: "Mondd csak kicsim véletlenül nem szartál be éjszaka?"

Aztán röhögnénk egy csomót.

2018. márc. 3. 12:14
 12/17 A kérdező kommentje:
Hat elég régóta nem voltunk együtt mert nemrég szültem :) Én sem értem hogy lehet ez de valószinű az hogy nem törli ki rendesen és tusolásnál nem mossa meg rendesen.. máskülönben hogy lehetne olyan...?
2018. márc. 3. 12:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Azóta valami változás?Csak azért,mert előttem már mindenki leírta,én mit írnék.
2018. márc. 3. 12:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Pukizásnál is kicsusszanhat valami.

Amit utána ha kimegy mosdóba nem bent intéz el, de fel se tűnik neki az ágyneműn a folt.

2018. márc. 3. 13:10
 15/17 anonim ***** válasza:
54%

Elmondanam es egy orvoshoz is elmennek

kitudja...jobb az elejen rajönni mi okozza

nehogy kesö legyen

egy kivizsgalas nem art meg

2018. márc. 3. 13:44
 16/17 anonim ***** válasza:
54%
Megmondanám neki, hogy ma mossa ki ő a lepedőt, hátha észreveszi. Ha nem változna utána előállnék a dologgal, mert azért nem valami higiénikus neki sem. Kezet mos legalább miután az ágyból pl reggelizni megy??
2018. márc. 3. 17:51
 17/17 anonim ***** válasza:
69%

Aranyerem van,van hogy olyan lesz az alsónadrág ,főleg ha viszket és megvakarom. Hiába mosom gyakran , minden wc után is.

Lehet neki is ez van,mondjuk a lepedőt nem tudom hogy oldotta meg hogy összekente:)

Egy alkalom után ne csinálj belőle problémát szerintem. Mosd ki ,aztán ha újra ez lesz szólj hogy valami nem stimmel...

2018. márc. 3. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!