Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szünetelés alatt ér lefeküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünetelés alatt ér lefeküdni mással?

Figyelt kérdés

Problémák miatt szünetben állapodnak meg a felek (sima járás, nem házasság), hogy majd meglátják, mennyire hiányoznak egymásnak...

...ér közben mással szexelni?

2010. jún. 9. 07:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez tőled függ. Ha téged nagyon zavar ez, jobban mint amennyire szereted, akkor ne fogadd vissza. Arra viszont készülj fel, hogy ha egyszer megtette, akkor máskor is megfogja. Ha meg bizonytalan vagy, akkor hagyd a fenébe. Csak akkor fogadd vissza, ha biztos vagy benne, hogy őt akarod.
2010. jún. 9. 09:18
 12/18 A kérdező kommentje:

Ez már nem tartozik annyira a tárgyhoz, de ha valakit érdekel a teljes story: a szünet oka egy veszekedés volt.. egy nagyon buta veszekedés. Egy réges-régi exem könyvet irt, és elhozta egy példányát nekem ajándékba, dedikálva :) Sajna amikor találkoztunk, akkor pont nem volt időnk beszélgetni (épp nagy rohanásban voltam), de megigértem, hogy majd találkozunk és kicsit dumcsizunk valamikor.. Be is ültünk egy kávéra, aztán utána az utcán sétálva pont belefutottunk a barátomék társaságába, ők épp fiús estét tartottak, kocsmáról kocsmára járva... Szóval eléggé részeg volt akkor már és félreértette a helyzetet.. Nagyon féltékeny lett és teljesen hülyén viselkedett, elborult az agya..

Ekkor költöztem el tőle, utána, szünet közben történtek azok a félrelépések, amik igazából ma bántanak.

A veszekedést lenyelem, tényleg buta helyzet volt, részben az én hibámból (el kellett volna mondanom előre a barátomnak), mondjuk ő is eltúlozta... De közben ezt a megcsalást nem értem. Az mire volt jó neki.. Igy olyan, mocskosnak tűnik, ha rágondolok :\

2010. jún. 9. 09:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint nem tudnék úgy vele lenni ahogy előtte....engem nagyon zavar az is, hogy elöttem volt pár oylan lánnyal akiket személyesen közelebbről ismerek, mikor meg egy egy buli alaklmával összeutunk a futókalandjaival az borzasztó. én (és ez csak a személyes véleményem) nem fogadnám vissza, vagy ha visszafogadnám is nem lennék ugyan oylan mint elötte folyamatosan arra gondolnék h lefeküdt két másik lánnyal
2010. jún. 9. 09:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szeret Téged,de nem igazán.Azért kért szünetet,hogy ezzel egyfajta alibit biztosítson magának,hogy nah most már nyugodt szívvel b.aszhatok más csajokkal.Szerintem változatosság kellett neki és a nem megszokott szexre vágyott.Szerintem ez egy önző megoldás részéről....

22/L

2010. jún. 9. 09:30
 15/18 anonim válasza:
100%
Hagyjátok egymást békén.:) Az, hogy te nem szóltál neki hogy találkozol egy kis romantikus locsifecsire az exeddel, illetve hogy amint "szüneteltetek" ágyba vitt 2 lányt, teljesen világosan megmutatja, hogy max akkor fogadd vissza, ha egy ideig még lusta lennél mást keresni aki megdugjon...
2010. jún. 9. 10:06
 16/18 anonim ***** válasza:

szerintem neked sem kellett volna az exeddel találkozni. Minek? mire volt jó?

A barátod meg egy nagy s.fej ha szeretett volna mással nem feküdt volna le. Szóval összességében én nem bocsájtanék meg neki. Ha szeret akkor engem szeret velem fekszik le, rám gondol a szünetben, hogy hogyan tudjon visszaszerezni, gondolkodik, hogy mit rontott el stb...nem pedig más karjában vigasztalódik. Szerintem ez undorító...

bocsi de ez a véleményem

2010. jún. 9. 10:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Előző vagyok...most olvastam újra a kérdésed

egy "sima járásba" végül is lehet, hogy belefér a szex mással...de egy komoly kapcsolatba, ahol egymással tervezitek a jövőt és esetleg valamikor házasságot szerintem nem megbocsájtható. Te tudod menyire komoly számodra...

Az én párom repülne:-S nálam ez kiütné a biztosítékot...

2010. jún. 9. 10:47
 18/18 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de én is agybajt kapnék ha a barátnőm az exével mászkálna meg kávézgatna a városban
2010. jún. 9. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!