Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünetelés alatt ér lefeküdni mással?
Problémák miatt szünetben állapodnak meg a felek (sima járás, nem házasság), hogy majd meglátják, mennyire hiányoznak egymásnak...
...ér közben mással szexelni?
1. Ez a szünetelés egy önáltatás.
2. Ha megfordul a fejedben/fejében,hogy mással lefeküdjön, akkor meg végképp hülyeség szüneteltetésnek nevezni, ki kellene mondani,hogy szakítás és lehet szépen mással kezdeni.
Hát nem tudom, ahogy gondolod.
De hogy én vissza nem fogadnálak utána az is biztos, végtelen szünetünk lenne :D
Ha még szereted eszed ágában sem lesz mással lefeküdni.
Ha mégis megteszed, az egyedül azt jelenti, hogy nem sokat ér neked és szüneteltetni is kár volt.
Egyetértek az előttem válaszolókkal. Ez a szüneteltetés nagy hülyeség! Ha arra van igényed, hogy mással legyél, akkor nem szereted a 'párod', így értelme sincs folytatni. Marhára hiányzik neked, ha azon jár az eszed, hogy közben kivel feküdj le. Szerintem vessetek ennek véget és így már nyugodt szívvel szexelhetsz azzal, akivel akarsz.
20L
Köszi az eddigi válaszokat.
A fiú lépett félre, az 1 hónapos szünet alatt 2 lánnyal is lefeküdt, majd tegnap bocsánatot kért mindenért (a szünet előtti veszekedésért is + a közben becsúszó lányokért is) és folytatni akarja. Állitólag csak társaságra vágyott, annyira rosszul érezte magát a szünet alatt..
Szeretem, persze... De nem tudom, mi legyen, engem ez igy nagyon bánt. Ti mit tennétek?
22L
Ez kettőtöktől függ, bár mint írtam is, ha valaki szerelmes, akár mennyire magányos, mással nem igazán tudna lefeküdni. Bár lehet csak én vagyok ennyire "romantikus" alkat. És mivel ő férfiból van, másképp áll a dolgokhoz, mint egy nő.
És ha már szüneteltettetek, volt ott más gond is szerintem. Legfőképp azt kéne tisztázni és csak utána filózni a történteken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!