Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított, erre ő keresi a kapcsolatot. Ti értitek? 15/L
Több, mint 5 hónapot voltunk együtt a barátommal. 3 év van köztünk. Szakított velem. ( MSN-en -.-")
Valószínűleg mert kiszeretett belőlem. Beszélgettünk még párszor msnen, kértem, hogy beszéljük meg ezt a dolgot személyesen is, mert ez az msnes dolog gáz. Mindig elmaradt a tali, hagytuk..
Egyébként több mint fél éve szakítottunk.. Azóta nem igazán sikerült elfelejtenem. Mindig amikor már majdnem átestem a legnehezebb ponton, felbukkant. Most is pl ál iwiwet csinált és így akart velem kapcsolatban lenni mert msnről letiltottam és letöröltem.
Aztán újra elkezdtünk most beszélgetni msnen, de hogy minek azt nem tudom.. Ő szakított akkor miért akar még mindig beszélgetni velem? Nekem ez a legyünk barátok feeling nem megy. Most akkor vagy lépjen, vagy hagyjon békén.
Egyébként már vagy 3x közöltem vele, h nincs értelme beszélgetnünk.. valamikor kultúráltan, valamikor picit böszmébben, de még mindig nem értette meg.. most meg hát nem tudom mit tegyek..
Miért csinálja ezt és mit tegyek?
kérdezz rá, hogy akkor most mit akar.. de tényleg! nem kell itt a duma, nem gáz, ha rákérdezel . Te tisztában leszel a dolgokkal, megmondod neki azt is, hogy ne kerteljen, ráadásul látni fogja, hogy veled nem szórakozhat. Vagy megmondja, hogy mit akar, vagy felejtsen el! Valószínűleg érdekled, csak ez is egy h*lye pasi..mint a többi tudod:) azt sem tudják, mit akarnak..szorítok, hogy jól alakuljanak a dolgok!!
pusszi: Wercsy,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!