Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a bajuk a 17-14 évesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a bajuk a 17-14 évesek kapcsolatával?

Figyelt kérdés

Mostanába sok panaszkodó ember véleményét olvasom az oldalon, hogy a 20 alatti fiatalok különösen a 14-15 évesek "csak a sexet akarják". Én ezt hódzihert nem így gondolom, és rossz h sokan általánosítanak...:S

én 14 vok a pasim 17 és nem gondolunk "ilyenekre". meg mivan akkor ha sok 17 évesnek bejönnek a 14 évesek? jó biztosan vannak néhányan akik sexelni akarnak,meg h bármire kaphatóak... de sokan vannak olyanok akik meg egyátalán nem....környezetemben is a 14 15 évesek is normálisak, semmi baj nincs velük sem...Szóval akik hasonló cipőben járnak, és akiknek kiforott véleményük van légyszi írjátok le :)

Köszi

14/L

2010. jún. 8. 22:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

19:05

100ból 1...

2010. jún. 12. 19:06
 12/15 anonim ***** válasza:

tehát aki nem sexel az a normális ?

hallod anyukám sztem valami gond van, hát egy 17 évesnek szted mi áll élete középpontjában? mellesleg teljesen természetes módon ??

2010. jún. 12. 19:22
 13/15 anonim válasza:

12:22 Ennyi...tök igazad van ;)

18/L

2010. jún. 12. 19:58
 14/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, a hosszúra sikeredett válasz tetszett a legjobaban...:)és tökre örülök h nem csak én vagyok a megfontolt gondolkádású "fajtából" az oldalon.

köszi az útravalót is....:)

jó h nem mindenki általánosít!:)

2010. jún. 12. 22:49
 15/15 anonim válasza:

nah puff :D 16 éves vagyok és le vagyunk nézve a többiekkel együtt... egy kiéget k*rvának....2éves kapcsolatom van...ha vége lesz,nem fogok megőrülni és minden buliba mással lenni((a barátommal 8 hónapot vártunk az "első alkalomra" és azóta se csináljuk minden nap 5x..)) mert a fiúknál ez 1.nem jön be 2. egy idő után köpköd majd mindenki...vitázni se fogok senkivel ezen, főleg ITT...

nagyon durva amit gondolnak az emberek...:/

2011. febr. 24. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!