Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az a pont amikor azt mondjátok a párotoknak hogy elég, vége van?
Ha szemét velem. Rettentő béketűrő vagyok, elnézek sokmindent nagyon sokáig, ha szeretem az illetőt. De elég egyetlen egy szemét, agresszív, nemtörődöm, flegma megnyilvánulás és ott a pont a mondat végén.
Egy férfinak sem engedtem, és nem is fogom megengedni, hogy lekezelő legyen és megalázzon.
Nálunk az volt a helyzet tavaly nyáron, h én nem adtam meg, azt amire a legjobban vágyott, ezért a barátom szakított velem! Nem feküdtem le vele a 9 hónap alatt, amíg jártunk, a barátomnak elfogyott a türelme, és kész, ennyi volt! 9 hónapra "megszületett" az itt a vége!
20/L
Hát azért 20 évesen 9 hónap után a fiúdnak már igaza volt.
Mi azért szakítottunk mert sokat veszekedünk. Ő megelégelte és kimondta hogy vége én meg elfogadtam. Előtte lévő pasimat meg azért hagytam el mert másba lettem szerelmes. Nem történt semmi a másikkal, amikor éreztem hogy nem őt szeretem azonnal elmondtam neki és vége lett.
köszönöm a válaszokat.
az a helyzet, hogy amilyen nagy hévvel kezdődött a párommal, olyan hirtelen múlt el a részéről.. de szakítani nem akar, én meg nem tudok:( szeretem őt :( lassan 9 hónaposak leszünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!