Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg ezt a páromnak úgy, hogy ne legyen bántó?
Idegesítő szokása, hogy bármikor ha elmegy mellettem vagy mögöttem, megsimogat. Vagy ha csak ülünk a kanapén én tv-t nézünk, és random megsimogat. Én meg olyankor ki tudnék futni a világból annyira idegesít, nem vagyok én macska vagy hörcsög, hogy egész nap simogasson. Sokszor csak elhúzódok, de nem veszi a lapot. Tudom, hogy a kommunikáció a kulcs, de nem akarom megbántani se, már úgyis sokszor mondja, hogy olyan rideg vagyok vele, ritkán beszélek, stb... Pedig szeretem, csak én ilyen vagyok. Szóval ha azt mondanám, hogy ne simogass állandóan akárhányszor elmész mögöttem vagy tv-zés közben, ez nem lenne így bunkó? Tényleg nem akarom, hogy azt higgye nem szeretem, de ez így akkor sem jó. Köszönöm a válaszokat!
23L

Igazából a 9-es nagyon jól megfogalmazta.
Azt írod, szereted, de a viselkedésed nagyon nem ezt mutatja. Hogyan fejezed ki felé ezt az érzést? Mert az, hogy mondod neki, hogy "szeretlek", miközben rideg vagy vele és elutasítod az érintését eléggé ambivalens viselkedés és önmagában édes kevés, ha csak verbálisan "szereted". Tettek és ennek megfelelő attitűd nélkül ez csak egy üres szó.
Engem is érdekelne, hogy amúgy hogy viszonyulsz a testi kontaktushoz. Maga az érintés zavar? Mások érintéséhez hogy viszonyulsz?

Az egy dolog, hogy valamit nem szeretsz és ezt megbeszélitek. Pl. hogy ha megvan ne simogassa a hasad, vagy nem szereted a csokit, ne vegyen azt szülinapodra, de hogy megérinteni téged? Hogy lehet úgy élni, hogy a szerelmed nem ér hozzád?
Én beleőrülnék. Más a kezét-lábát odaadná, ha a párja hozzáérne, te meg rühelled.
Nem szereted te ezt az embert, nagyon nem.
Írom ezt úgy, hogy utálom ha hozzám érnek, gyerekkori trauma, de a párom bármikor hozzámérhet, ez nem is kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!