Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el ezt a páromnak, vagy mi lenne a jó döntés?
Nem olyan rég összezörrentünk, és nem rég újra felépítjük a kapcsolatunkat, ahol mivel Ő jól keres, megbeszéltük, hogy ha nála vagyok a buszjegyemet meg a kajámat állom a kezdeti időkben, és később ha rendezve vannak a dolgok, akkor ő ki fogja fizetni.
Most pénteken eljöttem hozzá egy 10-essel, de úgy, hogy ebből 6 a buszjegy ára. Nem dőzsölve, nem fejedelmi színvonalon élek nála. Viszont megkért, hogy maradjak még. Ellenben tudom jól, hogy már nincs pénzem kajára sem lassan... Viszont tudom, hogy Őt nem vágná haza az 550 ft hogy meg legyen a napi kajám.
1. Vagy csokit veszek és a cukor szintemet fent tartom vele.
2. Szólok neki és vagy ad vagy nem. Nem vagyunk még olyan viszonyban szerintem, de nem akarja azt sem, hogy az egészségem veszélyben legyen, mert nem eszem.
Anyámnak nem szólhatok, mert neki bőven volt kiadása, barát nincs a közelben. A buszjegyem árához nem akarok hozzányúlni, szerintem egyértelmű.
Basszus nehogy már éhezzél...
Mégiscsak egy pár vagytok, adjon neked kaját, ha kell.
Nálunk mindent, majdnem mindent a párom fizet mivel nagyon jól keres ( neki ez a természetes). Hát nem lennék vele együtt ha éheznem kellene mellette.
A párodnak nevezett "valami" betegesen smuzig. Komolyan nem képes normális kaját venni neked? Úristen menekülj!!!
Ja es hogy hogyan mond el neki?
Ezt sehogy, de hogy vége van és keresel olyat aki nem sajnál kaját venni neked azt igen és most azonnal!
Ez párkapcsolat? Ne nevettess! Az egyik jól keres, de elnézi, hogy éhen veszik mellette a másik, az utazás igen költséges, de nem száll be és a csajnak az utolsó filléreket számolgatni kell? Ahol a pasas jól keres? Ne haragudj, de te komolyan gondoltad, hogy ez egy párkapcsolat? Téged itt nagyon átvertek...szerintem neki egész más elképzelései vannak a ti "kapcsolatotokról".
25/N
Milyen praktikus! Házhoz megy a punci, és egy vajas zsömlébe se kell beruházni!
A pasid nagyon tud valamit! Gondolom, aranyból lehet a farka.
Megmondod neki, hogy bocs, de ennyire volt elég a zsebpénzed, és mész haza. Ha lesz pénzed újból egy pár napig kefélgetni, majd jelentkezel. Addig gyűjtesz pénzt, hogy tudjátok dugni.
Aztán nézd meg a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!