Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normalis? Szerelmes még belém?
Figyelt kérdés
A párommal 5 hónapja vagyunk együtt, elég macerásan kezdödött ez az egész, nekem párom volt akkor, mikor mrgismerkedtünk,aki elhanyagolt de nehezen tudtam elszakadni tőle. Ő pedig akkor lepett ki egy elég hosszú kapcsolatból, igy egymás szívét ápolgattuk, és ez idő alatt egymásba szerettünk. Akkor minden szép és jó volt, iszonyatosan szerelmesek lettünk egymásba. Nem is jöttünk össze rögtön, sok randink volt. Minden tökéletes volt...de az elmúlt 1 hónapban már nem érzem azt, mint az elején...úgy érzem, ő már nem szerelmes..szeret, de nem szerelmes. Nem tenné meg értem azt, amit akkor tett. Elmúlt a varázs a részéről. Es ez nekem fáj:( szerintetek? Igazam lehet?:/2018. febr. 26. 15:06
1/5 anonim válasza:
Neked is az a bajod, hogy inkább az érzésbe vagy szerelmes és nem az emberbe, így mindig csak a lila köd érzését hajszolod és minden kapcsolatod addig tart, amíg köd fel nem száll. :) Tehát kapcsolatfüggő vagy. :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem csak szimplán a KARMÁval van dolgod: amit az előző pasidnak adtál (megcsaltad a mostanival), azt kapod most vissza (jogosan).
3/5 A kérdező kommentje:
Nem csaltam meg az exem, teljesen egyenes voltam vele. Mindig mindenről tudott, nem titkoloztam. Aztán végül én mondtam ki, de ő is egyet értett velem, bár utána még probálta velem tartani a kapcsolatot, és bevalotta, hogy nagyrészt ő volt a hibás. Fiatal vagyok még, nem fogok egy olyan kapcsolatban maradni ahol már nincs szerelem,s szeretet csak kötödés. Másfél évig voltunk együtt.
2018. febr. 26. 15:20
4/5 anonim válasza:
Az, hogy mit érzel, legfeljebb arra jó, hogy kiváltson egy beszélgetést. Nem értem, hogy miért egyedül, magadban kombinálsz, miközben ketten vagytok a kapcsolatban.
Vele beszéld meg, mondja el ő, hogy mit érez, mondd el te is, hogy mit érzel, és csináljátok úgy, hogy jó legyen.
5/5 anonim válasza:
Az nem olyan fontos. Végtére is a saját érzéseid azok, amiket érzel, nem az övéi. Nem?:)
Mért fontos neked, hogy pontosan mit érez a másik, ha elkötelezte magát melletted és a kapcsolatotokat építi?
Mindig változni fognak az érzések, nem léphetsz kétszer ugyanabba a folyóba.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!