Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett rosszul, hogy a párom és egy régi ismerőse 'kapcsolatba'léptek egymással? Túlspilázom?
Párommal a minap a barátainknak írtunk a Facebook messengerén és ott láttam, hogy van egy új ismeretsége egy lánnyal. Megkérdeztem, hogy ki ő vagy honnan ismeri és mondta, hogy egy régi ismerőse- küldött barátkérőt- még mikor voltak az egyik városba kirándulni. Ezzel nem is volt semmi baj, megértettem s kész. Aztán láttam, hogy a párom megkereste őt egy másik közösségi oldalon és ott is bekövette. Nekem nagyon furcsa lett,hogy most hirtelen felbukkant a lány és hogy a barátom más oldalakon is keresi, nézi őt. Rákérdeztem és kiderült,hogy azon a kiránduláson ismerte meg őt, s bejöttek egymásnak, de aztán a párom hazajött és ennyi. Most meg csak kíváncsi volt rá.
Nekem ez eléggé rosszul esett... Oké, hogy az embernek vannak ismerősei, de így, hogy tudom, hogy tetszett neki és nézegeti, bejelöli minden oldalon,hogy ezután is láthassa nekem szálka lett a szememben.
Ti mit gondoltok erről? Lehet kissé gyerekesnek tűnik így, meg azt mondhatjátok hogy neten keresztelül úgyse d~gja meg, viszont zavar a tudat, hogy kíváncsi rá, kereste, akarja ezentúl látni a vele kapcsolatos dolgokat. Kérlek csak normális válaszokat, tanácsokat írjatok, nincs szükségem letolásra, csak nem tudom mit gondoljak.😔 21n
Köszi a további válaszokat!
Elmondtam neki, hogy engem mennyire zavar ez és nem szeretném hogy kapcsolatban legyenek és folyton lássák igy egymást, mert nem értem miért kiváncsi rá ennyire. Megharagudott és nem hajlandó kitörölni.
Én is észrevettem, ha egy kérdező beleírja a kérdésébe, hogy Facebook, akkor rögtön a válaszolók nagy része el kezdi oltogatni a kérdezőt, hogy gyerekes...
Ha ez nem b...ssza ki nálatok a biztosítékot, akkor mi? A konkrét dugás?
Engem is zavarna. Mi a fenének érdekli egy huszadrangú ember élete, akivel egyszer találkozott, ráadásul be is jöttek egymásnak? Érdemes odafigyelni a barátodra, de ne hizstizz miatta, azzal csak rontasz a helyzeteden.
Idővel úgy is kiderül, ha akar valamit a csajtól. Telefon lekódolása, titkolózás, stb.
Hát sajnálom kérdező, de ha megharagudott, nem érti meg mi ezzel a probléma, akkor valszeg érdekli a csaj....
De tovább cseszegetni ezzel tényleg nem érdemes, de figyelj oda rá, mennyire kommunikálnak egymással meg ilyesmi.
"Hát sajnálom kérdező, de ha megharagudott, nem érti meg mi ezzel a probléma, akkor valszeg érdekli a csaj.... "
Ez nem így van. Már két vagy három kapcsolatom ment tönkre leginkább amiatt, hogy a barátnőim tiltani akartak olyan nőktől, akikkel amúgy én egyáltalán nem akarok párkapcsolatot. Egy-egy ilyen akciót még elviselek, de a másodiknál már komolyan kiábrándulok. Annál is inkább, mert a tapasztalat az, hogy aki egy nőtől tiltani akar, az többtől is fog, nagyjából minden nőneműtől.
Nem az a helyzet,hogy tiltani szeretném a nőktől. Csupán nagyon nehéz és rossz elviselnem, ha még csak ilyen szinten is, de azt látom,hogy érdeklődik felőle/ük.
Hogy nézné a képét,hogy mit csinál hogy van stb abban az esetben ha tudom,hogy vonzódtak egymáshoz.
Ha tudom,hogy bejött neki, nem birom elviselni hogy kapcsolatba legyenek. Ezen kívül szerintem nem esek túlzásba, baráti társaságunkban is vannak nők, a barátnőimmel is van úgy programunk,hogy csak ő az egyetlen férfi köztünk, semmi bajom nincs ilyenkor.
De ez, ki tud hozni a sodromból. :(
Ez van, nincs mit csinálj.
Fiatalok vagytok és lehet még az ásó kapa nagyharang érzés nincs meg a barátodnál.
Ezek szerint nem törli ki a kedvedért. Rossz , de nincs mit tenni, annyira nem szerelmes beléd, a szeme nyitva es a lehetösegeket vadássza.
Ha hisztizel, magad alatt vágod a fát, kiábránditó az ilyen számára, aki nem kötödik annyira a féltékenység, kétségbeesés, megundorodik.
Tanácsom: tedd te is ugyanazt , ismerkedj srácokkal , nyiltan flörtölj, jelölgess Facebookon , lasd meg , ha mer szólni ezek után.
Igaz az is, hogy mindegy kit jelöl hol, ameddig veled kel fekszik, szexel, csak az opciói száma nagyobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!