Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a barátnőm ne legyen féltékeny?
Szinte az összes nőben riválist lát. A múltkor, míg kint voltam a konyhában, kutakodott a telefonomban, és látott néhány beszélgetést, amit a kolléganőimmel folytattam, szakmai dolgokról. Mondanom sem kell, hogy utána mit kaptam Tőle. Egyébként nem is vonzanak azok a csajok, sőt, mivel szerelmes vagyok a barátnőmbe, így nem is tudok más lányra ránézni. Néhány hete az exem miatt is kiakadt, mert felkerestem, ugyanis pár könyvem ő nála maradt. Azok pedig kellettek nekem.
Mind a ketten 23 évesek vagyunk.
Előző voltam: Mi az, hogy mit kaptál tőle ki ő neked a parancsolód, anyád, főnököd, tanárod?. Azért ez szerintem túl megy egy bizonyos határon. Mi az hogy nem beszélhetsz vele azért, mert női kolléga? Velem csak egyszer hisztériázott volna, vagy ütött volna meg ott abban a pillanatban azonnal befejeztem volna vele a kapcsolatot akár mennyire is szeretném, de azért mindennek van határa. Te hát te dudod.
(/ff/0954)/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!