Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha nem vonzódom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem vonzódom a páromhoz a súlya miatt?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon hízásra hajlamos, egész életében túlsúlyos volt, akkor volt legjobb formába mikor megismerkedtünk. Akkor csak kb 10 kg felesleg volt rajta, de az egyenletesen eloszlott, mivel 190 centi magas. 1 éve vagyunk együtt, és azóta felszaladt rá újabb 15 kiló, és sajnos így már egyre kevésbé vonzódom hozzá. Nagy pocakja van, alig tudom átölelni, izzad, zihál szex közben is, és ez elveszi a kedvem az egésztől. Már csak havi pár alkalommal van szex, többször nem tudom rávenni magam.

Ezen kívül viszont minden tökéletes lenne, nagyon kedves, figyelmes, tudom hogy odavan értem. Rosszul érzem magam, hogy ilyen felszínes vagyok, de nem tudok ezen túllépni. Szerintetek mit csináljak? El lehet ezt úgy mondani neki, hogy ne sértsem meg? Egyébként elég érzékeny ha a súlyát említik.

2018. febr. 25. 09:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

Jaj hány ilyen van..

- " Óh én mackós vagyok! "-gondolja a pasi.

-Nem barátom kövér vagy!

Zavaró, tudom, tapasztalom...

Csak azt nem értem míg én látom a 3-4kg felesleget a testemen... -és teszek érte.

Addig egy férfi miért nem látja a 13-14 -sőt több kg-ot?

Mond el neki őszintén.

Bár nálunk hatalmas sértődés lett belőle!.... -nem részletezem.

/N

2018. febr. 25. 11:30
 12/13 anonim ***** válasza:
70%

Bírom ezt a "ha így nem fogadod el nem is szereted igazán" dumát. Akkor fordítsuk meg a dolgot. Ha az illető nem képes POZITÍV irányba változni a szerelme miatt akkor ő igazán szereti vajon?

Ráadásul szerintem ez egy tök jó közös program, együtt diétázni, edzeni járni.

Imádom amikor az igénytelenséggel takarózva mondják "nem is szereted igazán".

A betegséget meg megint ne keverjük már ide. Az teljesen más szituáció, mert tisztában vagy vele, hogy ha akar sem tud az illető változtatni rajta. De mivel ezesetben csak lustaságról van szó, ezt nem lehet egykönnyen elfogadni.

2018. febr. 25. 11:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem mast nem tudsz csinalni csak elmondani,hogy ez zavar . Persze,hogy semmi sport mellett es motivacio nelkul nehez elkezdeni valamit es ugy nez ki te nem vagy eleg motivacio neki. Mond meg ,hogy beiratod egy edzohoz es akkor muszaj lesz neki elmennie ( amugy en is igy kezdtem el jarni , magamtol semmi kedvem nem lett volna , de par honap mulva mar nagyon szerettem jarni )
2018. febr. 25. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!