Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de már nem vonzódom a páromhoz. Mit tegyek?
szerintem meg 5 év után véget ért az a lángoló szerelem, és a helyét átvette a szeretet. Ennyi. Minden kapcsolatban az eleinte lévő elsöprő érzések és iszonyatos vonzalom alábbhagy, van , ahol ezek után teljesen kihűl a kapcsolat és a felek rájönnek, hogy a szexuális vonzalmon kivül nem sok minden tartotta őket öszze. Jobb esetben pedig megmarad a szeretet, tisztelet, és olyan érzések, amelyekről beszámolsz - hogy megbizhatsz benne, hoyg melegség és öröm jár át, hoyg ilyen embert tudhatsz magad mellett, hoyg barmikor megnevettet, hoyg számithatsz rá, meghallgat, megvigasztal. Komolyan, mi kell még? Szerintem baromi szerencsés vagy, az alapján amit irtál. Ne várd, hogy 30 évig csillámpónis vattacukorfelhős szerelemben lesz részed, ha ezt várod, akkor lesz még 5-6 kapcsolatod, aztán rájösz, hogy mindenkiben van valami hiba...
A vonzalmat fel lehet éleszteni, és attól, hogy most alábbhagytak az érzelmek, még tudatosan dolgozhatsz rajta, hogy fellobbanjanak, és időről időre váltakozni is fognak a szerelmes és a sima szeretetes időszakok, de ez pont jó igy. Nehogy már az első nehézségnél otthagyd a párod. Főleg , ha egyébként minden rendben, jó ember és szeret téged, meg te is őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!