Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet úgy egy párkapcsolat ha a pároknak különböző mennyiségű szabadság kell?
Én több időt szeretnék a párommal tölteni mint ő velem. Persze már együtt élünk, szóval valaki azt gondolhatja, hogy sokat kérek, de én azt szeretném, ha a hétvégéinkre szerveznénk valami közös programot, ha már hétköznap úgyis mindketten dolgozunk. A páromnak viszont más az igénye, neki elég az, hogy hétköznap együtt vagyunk, és ő hétvégén amikor szabad, szeretne mást csinálni.
Borzalmasan kevésnek érzem az együtt töltött időt, és nem szeretném ha a monoton hétköznapok miatt előbb utóbb lapossá válna a kapcsolatunk. De a párom viszont máshogy gondolja, ő úgy érzi nem kap tőlem elég teret.
Működhet így hosszútávon ez a dolog, vagy csak áltatom magam és valahogy mindkettőnknek rossz lesz így?
23N
10:27:
Köszi, már sokszor nem tudom én kérek-e sokat. A párom szerint nem kap elég teret tőlem. Én meg pont azt érzem, ő nem akar eleget velem lenni. :(
Abszolút nem kérsz sokat. Nem arról van szó, hogy végig együtt akarsz lenni egész hétvègén, hanem vmi közös program..bőven maradna idő a haverokra, hobbira.
mi lesz, ha mondjuk pl gyereket vállaltok? maradsz vele egyedül egèsz hétvégén, ő meg vígan éli külön a világát? :/
sajnálom, de szerintem ilyen működik hosszú távon. persze érthető, hogy ha szereted, ilyen miatt nem fogsz tudni csak úgy szakítani, hanem meg fogjátok várni, amíg tönkremegy a kapcsolat.
Hát, fura. Nekem sok külön töltött idő kell, introvertált vagyok, ilyen ez.
De hétvégén biztosan csinálunk közösen valamit a párommal, olyan nincs hogy a barátok fontosabbak legyenek mint a párom. 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!