Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet úgy egy párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet úgy egy párkapcsolat ha a pároknak különböző mennyiségű szabadság kell?

Figyelt kérdés

Én több időt szeretnék a párommal tölteni mint ő velem. Persze már együtt élünk, szóval valaki azt gondolhatja, hogy sokat kérek, de én azt szeretném, ha a hétvégéinkre szerveznénk valami közös programot, ha már hétköznap úgyis mindketten dolgozunk. A páromnak viszont más az igénye, neki elég az, hogy hétköznap együtt vagyunk, és ő hétvégén amikor szabad, szeretne mást csinálni.

Borzalmasan kevésnek érzem az együtt töltött időt, és nem szeretném ha a monoton hétköznapok miatt előbb utóbb lapossá válna a kapcsolatunk. De a párom viszont máshogy gondolja, ő úgy érzi nem kap tőlem elég teret.

Működhet így hosszútávon ez a dolog, vagy csak áltatom magam és valahogy mindkettőnknek rossz lesz így?

23N

2018. febr. 24. 09:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10:27:

Köszi, már sokszor nem tudom én kérek-e sokat. A párom szerint nem kap elég teret tőlem. Én meg pont azt érzem, ő nem akar eleget velem lenni. :(

2018. febr. 24. 10:36
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
Az van, hogy tévesen értelmezed a helyzetet. Tolmácsolom: ha egy férfi nagy szabadságigényre hivatkozva elhanyagol, az annyit jelent, hogy nem szerelmes beléd, valószínűleg csak azért tart, hogy legyen fix szexpartner, vagy csak elvan veled, nem tudom, mi jár az ilyen emberek fejében, én nem lennék olyannal, akibe nem vagyok szerelmes, de sok pasi szeret így szórakozgatni és több vasat tartani a tűzben. Nagy görénység, de az ilyen érzelmi analfabétákat nem érdekli, hogy megbántanak másokat. Annyi biztos, hogy ez nem egy jó kapcsolat, talán éretlen még hozzá és inkább haverozik, bulizik, minthogy veled legyen.
2018. febr. 24. 10:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem kérsz sokat. Nem arról van szó, hogy végig együtt akarsz lenni egész hétvègén, hanem vmi közös program..bőven maradna idő a haverokra, hobbira.

mi lesz, ha mondjuk pl gyereket vállaltok? maradsz vele egyedül egèsz hétvégén, ő meg vígan éli külön a világát? :/

sajnálom, de szerintem ilyen működik hosszú távon. persze érthető, hogy ha szereted, ilyen miatt nem fogsz tudni csak úgy szakítani, hanem meg fogjátok várni, amíg tönkremegy a kapcsolat.

2018. febr. 24. 10:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Amúgy elég egyértelmű, hogy csak szex kell neki, ezért van az, hogy mindig csak együtt akar aludni veled, de közös programot nem szervez. Ne legyél naiv, ezzel a lendülettel dobnám is ki a srácot.
2018. febr. 24. 10:49
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem akarok naiv lenni, csak nehéz valakiről elhinnem, hogy nem szeret, azok után, hogy bemutatott a szüleinek, és már lassan egy éve velem van... :( És ő kérte, hogy költözzek hozzá, bár értem, így elérhetőbb neki a szex is...
2018. febr. 24. 10:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, kell közösen eltöltött idő, és ennek meg kell találni a módját, közösen. Ha nem megy, az nem fog működni.
2018. febr. 24. 22:51
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát, fura. Nekem sok külön töltött idő kell, introvertált vagyok, ilyen ez.

De hétvégén biztosan csinálunk közösen valamit a párommal, olyan nincs hogy a barátok fontosabbak legyenek mint a párom. 25/N

2018. febr. 25. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!