Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, h ilyen képeket találtam a barátom gépén? :S
Tegnap véletlenül(tényleg nem kutakodtam) észrevettem, h a barátom gépe tele van egy külföldi topless model képeivel. Erről a csajról van szó:
Rengeten fotósorozat van róla a gépén és engem ez eléggé bánt, mert nekem közel sincs ilyen szép testem :( A mellem is elég kicsi, a barátom azt mondta, h neki így tetszenek, de most eléggé kételkedem már ebbe is, hiszen láthatóan bejönnek neki ezek a nagymellű csajok :S
Nincs megelégedve velem? Lehet, h ő is egy ilyen tökéletes testű csajra vágyik és nem rám ? :( Olyan rossz kedvem lett most ettől, én eddig azt hittem, h meg van velem elégedve :((
Szerintem gerinctelen dolog még mindig.
A nők többsége meg nem vallja be, hogy fáj nekik, mert akkor a férfiak hisztiznének, hogy szabadság, blabla.
Nekem csak a barátnőm van, lesz, és nem fogom megalázni ilyennel.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!