Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki, h ilyen képeket találtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, h ilyen képeket találtam a barátom gépén? :S

Figyelt kérdés

Tegnap véletlenül(tényleg nem kutakodtam) észrevettem, h a barátom gépe tele van egy külföldi topless model képeivel. Erről a csajról van szó:

[link]

Rengeten fotósorozat van róla a gépén és engem ez eléggé bánt, mert nekem közel sincs ilyen szép testem :( A mellem is elég kicsi, a barátom azt mondta, h neki így tetszenek, de most eléggé kételkedem már ebbe is, hiszen láthatóan bejönnek neki ezek a nagymellű csajok :S

Nincs megelégedve velem? Lehet, h ő is egy ilyen tökéletes testű csajra vágyik és nem rám ? :( Olyan rossz kedvem lett most ettől, én eddig azt hittem, h meg van velem elégedve :((

2010. jún. 8. 17:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
69%
(Amúgy meg ez tuti szilikon;))
2010. jún. 8. 17:14
 12/24 anonim ***** válasza:
33%
Nyugi,nyugi! Azért mert megkívánt ebben a melegben egy fagyit, még téged szeret.
2010. jún. 8. 17:17
 13/24 anonim ***** válasza:
53%
az én barátnőm gépe is tele van neki tetsző úgymond "sztárokkal" zenészekkel stb. Én is letöltök egy képet, ha azon egy aranyos csaj van. nincs ebből probléma szerintem. Bár szarul éreztem magam bevallom amikor az asztalon felejtettem egy ilyen képet, ahol még a melleket is lehetett látni, és épp itt ült és nézegette a képeket, de hát megúsztam :)
2010. jún. 8. 17:27
 14/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, most picit megnyugodtam (:

Ajj de jó lenne, ha én is ilyen dögös lennék, mint ez a csaj... akkor tuti nem nézegetne mást :D

2010. jún. 8. 17:35
 15/24 anonim ***** válasza:
70%

"akkor tuti nem nézegetne mást"

de, nézegetne.

ez van.

2010. jún. 8. 18:01
 16/24 anonim ***** válasza:
53%
Akkor is nézegetne hidd el, ezt ne úgy fogd fel hogy nem elégedett veled!Mert nem ezért nézzük meg a többi nőt, nincs abban semmi, csak nézés.
2010. jún. 8. 18:07
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
sunáznám
2010. jún. 8. 18:15
 18/24 anonim ***** válasza:
53%
igazuk van az előttem szólóknak, szinte minden pasi gépén vannak meztelen nős csajos képek. Ő ettől még nem csal meg téged, hiszen ezzel a csajjal soha az életben nem fog találkozni. Gondolkodj el, biztos neked is van olyan színész, énekes híres pasi akire azt mondod hogy húú. Lehet hogy neked nincs róla képed, de a pasik vizuálisabbak :)
2010. jún. 8. 18:33
 19/24 anonim ***** válasza:

a fiuk márcsak ienek:) ez normális

téged szeret csak ien képeket is néz majdnem minden nagy fiu ezt csinálja:)

2010. jún. 8. 19:34
 20/24 anonim ***** válasza:
Ez a lány csúnya.
2010. jún. 8. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!