Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a barátnöm nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátnöm nem hiszi el hogy igazán szeretem?

Figyelt kérdés
Az elsö eggyüttlét után másnap el kellett mennem dolgozni (soför vagyok sokat vagyok távol) és ö azt hiszi hogy én csak kihasználtam pedig még soha senkit nem szerettem ennyire még ölni és képes lennék érte de ö ezt nem hiszi el mit tegyek?
2010. jún. 8. 14:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
ő nagyon önbizalomhiányos megmondom öszintén sikitott az ágyban és bármilyen meglepö 1 órás szeretkezés volt (hát igen igy hat rám a pezsgö) és azt mondta a végén hogy jön nekem 7 orgazmussal. de én nem akarom hogy csak sex legyen köztünk én igazán szeretni akarom. de ö ezt nem érti meg.
2010. jún. 8. 15:01
 12/16 anonim ***** válasza:
ha gondolod, megadom az msn címem neked, felvehetsz, és megbeszélhetjük a teendőket. előző vagyok am.
2010. jún. 8. 15:03
 13/16 A kérdező kommentje:
14:58 igazad van ez a leglogikusabb amit tehetek. csak az a baj hogy félek hogy ö elhagy pedig nagyon szeretem
2010. jún. 8. 15:06
 14/16 anonim ***** válasza:
jah bocs, utolsó előtti vagyok, szóval kell az msn???
2010. jún. 8. 15:07
 15/16 A kérdező kommentje:
elküldöm az enyémet e-mail ben
2010. jún. 8. 15:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Hehe, ez a 7 orgazmus jó reklám volt :DD Mindjárt kell az msn címed neki:DD
2010. jún. 8. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!