Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnöm nem hiszi el hogy igazán szeretem?
A második válaszoló tényleg tahó, de van abban valami, amit mondd. Szóval feküdj le vele még1x, szex után mikor még 1más mellett feküdtök meztelenül, nézz a szemébe és mondd neki, hogy szereted, és hogy mindennél fontosabb számodra.:)
Vagy akár szex közben is mondhatod:)...Én imádom mikor barátom ezt csinálja, valamilyen szinten megnyugszok, és ettől az egész szex átmegy szeretkezésbe. Fontos,hogy nézz a szemébe! Remélem segítettem.
19/L
akkor meg hagyd a pics@ba!
Ha már a kapcsolat elején nem bízik meg benned,és nem hisz neked értelme semmi!
Nő vagyok, és most arra gondolok, h azért van ez, mert nem volt jó a szex veled, és kicsit kiábrándult belőled, talán.
Vagy eddig sem volt beléd szerelmes, csak szeretett és becsült, gondolta megoldás lehet a problémára ha lefekszik veled. De nem így történt. És most keres egy bűnbakot, Téged! Hogy te nem szereted, stb.
Tudom, én is ilyen vtam!
Lehet azt mondani, hogy nincs igazam, meg h bunkó vagyok, mert belegázolok az érzéseidbe..
Vagy érted... az lehet még a pakliban, hogy nem voltál hozzá elég gyengéd, esetleg tud olyan kapcsolatodról, ahol megcsaltad a nőt.. belegondolt,h "hoppá, most lefeküdtem vele, lehet h nem fog már annyira becsülni, és félrelép"
vannak esetleg körülötted más nők is, akik próbálnának elédesgetni tőle. ez elég kedvromboló lehet számára, ha önbizalomhiányos.
bla-bla
14:47-es vagyok.
Akkor viszont állítsd válaszút elé. Mondd neki, hogy ez így nincs rendben, hogy már a kapcsolatotok elején nem bízik benned. Döntse el, hogy akar-e veled lenni, és ha igen akkor higgye már el hogy te őszintén szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!