Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha kiutált a családból?
Figyelt kérdés
A barátommal több éve együtt vagyunk és a mostohanővérével sosem jöttem ki túl jól. Nagyon összevesztünk, kb az egesz családja velem ért egyet, de hogy a lány otthon kussoljon es beke legyen igy mindneki fogja a partjat. Most ott tartunk, hogy konkretan "nem mehetek at" hozzajuk. Mi a teendő ilyen esetben? Sürgős segítsegre lenne szükségem!2018. febr. 21. 22:24
1/13 anonim válasza:
Menjen a barátod hozzátok. Ha a családja így döntött, akkor nem nagyon tudsz ellene már semmit se tenni.
2/13 anonim válasza:
Legyel ovatos,a párod ha nem áll ki érted, nem sok jora számithatsz hosszú távon.. Lehet h a párod terve h igy épit le,kérdezz rá h miért nem áll ki értetek. Valami nem kerek ha az egész család veled van,de közbe be se teheted oda a lábadat..
3/13 anonim válasza:
Már úgy érted, hogy a párod is az ő pártját fogja? Mert akkor sok kérdés, nem is maradt.
4/13 anonim válasza:
Aha, veled értenek egyet, de az ő pártját fogják. Ne legyél már ennyire vak. Ilyen vitában őszintén, nem csodálom, ha a család egymás pártjára áll, szomorúbb, hogy a párod is ezek szerint, még szomorúbb, hogy te meg ezt lenyeled, de legalább nem az én problémám.
5/13 A kérdező kommentje:
A párom szeretne partatlan maradni. Ami engem bevallom bánt. Elvegre velem akarja (elvileg) letolteni az eletet nem a mostohanoverevel. De a lány nagyon nagyon nehéz eset és mindneki próbál békében maradni vele és ennek az az eredménye, hogy mindneki behódol neki es megalázkodik elötte. Azonban én nem vagyok ilyen személyiségű.
2018. febr. 22. 09:18
6/13 anonim válasza:
Mennyire mostoha a mostohanővér? Esetleg valamelyik ágon vértestvér? Vagy apuka/anyuka hozta magával a házasságba? Mert akkor gondolnék egy olyanra, hogy bejön a párod neki és irigy rád.
7/13 anonim válasza:
Utolsonál a pont,mondom legyél ovatos mert könnyen ex leszel mostohanövér meg barátnő.. V alibi nőnek kelettél.. Nem az első lenne,h mostohatesok összejönnek..
8/13 A kérdező kommentje:
Hozott mostoha. Es a szomoru, hogy tobben mondtak, hogy 100% bejön neki. Viszint 1, a lany idősebb és jelen pillanatban "boldog parkapcsolatban el" a masik dolog, hogy a párom is tudja milyen bolond és kattod a csaj szóval neki biztosan nem kellene egy ilyen.
2018. febr. 22. 13:52
9/13 anonim válasza:
Kérdező, szerintem több van/volt köztük mint egyszerű testvérség. Lehet h régebb együtt voltak, szülők előtt titkolva, mindkettőnek könnyebb volt egyik szobából a másikba surranni és lefeküdni egymással. Valószínű, hogy a párod nem szeretett belé és emiatt dühöng most a nővére. Mindenképp próbáld ezt megtudni mert most sem kizárt, hogy a párod néha most "kezelgeti a nővérét". Semmi sem kizárt, nyilván ha nem jönne be neki a párod, akkor örülni kéne az öccse boldogságának. Mindenképp derítsd ki mi van e történet mögött és annak megfelelően dönts.
#6-os voltam
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. febr. 22. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!