Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg a barátnőmn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a barátnőmnek, hogy fogyni kellene?

Figyelt kérdés
Alapból sem egy vékony lány de most már a hasára hízik és annyira nem tetszik hogy valamit tennem kell. Utalás tettem nagyon halkan és észrevétlenül de nem akarja megérteni hogy ez így nem jó. Nem akarom hogy 120 kg-os legyen már 90 kgot súrolja az 170 magasságához nem akar sportolni semmi csak kockul a tabletján sütöget rajzolgat nagyon mozgásszegény életmódot él a munkahelyén mozog csak de mivel álló munkát végez nem valami sok az. Első sorban olyanok véleménye érdekel akik átestek ezen de mindenki véleménye nagyon érdekel segítsetek legyetek szívesek. Szerintem az evéssel is probléma van mert ha fogy rá 1 2 hétre sokat eszik és vissza hízik tudom hogy nagyon nehéz fogyni de egyszerűen muszáj mert kezd így elmenni a kedvem tőle teljesen.

2018. febr. 20. 21:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%
Feléig se olvastam de kiderült, nagyon egészségtelen. Ha ezt elmondod neki, csak fog érezni egy kis változás vágyat. Legalább a jövendőbeli gyerekeiért vagy nem tudom, de ez így nem oké. Beszéld meg vele, ne légy ovis te is basszus.
2018. febr. 20. 23:38
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat sok jót hallotam. Beszéltem vele erről nem csesztetem ezzel a dologgal. Az étkezésére oda figyel 3ára vette kb. amit eddig evett. Tornázott is de sajnos abba hagyta motiváció hiányra és tul sok munkahelyi stresszre hivatkozva. De dolgozunk az ügyön. Sajnos még nem tudatosult benne hogy komolyan oda kell figyelni az alakjára. Ezt elfogom neki mondani. Közössen fogunk eljárni edzőterembe biciklizni lépcsőzni ilyesmi ha hajlandó lesz rá. Most mondom hogy nem akarom tulhajtani szóval csak okosan csináljuk. Tánc csak ritkán jön össze de szeret táncolni szóval talán meguszuk.
2018. febr. 21. 01:15
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
Akkor nyilván szart eszik. Nem elég kevesebbet enni a rossz kajákból. Ha jól étkezne, nem hízna. Mikor én elkezdtem fogyni, semmit nem mozogtam, csak normálisan ettem. Nem keveset, jót.
2018. febr. 21. 06:34
 14/21 anonim ***** válasza:
54%
Akkor vesd föl /javasold neki, hogy mi lenne,ha mostantól egészségesen étkeztek; (am én még mindig nem tudom)
2018. febr. 21. 08:41
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

10es ha már írod a kaját akkor tudhatnád hogy nem a szalonna a para mert az zsír meg fehérje.

Hanem a mellé evett fél kiló kenyér zsömle kifli.

A szénhidráttól a cukortól lehet ilyen szinten elhízni mint a kérdező csaja nem a fehérjétől meg a zsírtól.

2018. febr. 21. 10:46
 16/21 anonim ***** válasza:
15-ös, ugyanezt írtam neki privátban :)
2018. febr. 23. 17:14
 17/21 anonim ***** válasza:

Nálunk az volt a megoldás, hogy eleve én is akartam fogyni, de párom mindenben támogatott. Jött velem futni, tornázott velem, ette velem az általam készített egészséges kaját, nem duzzogott hamburgerért. :P

Bevált, meglett az eredménye. Most mindketten jól nézünk ki, és erős a kapcsolatunk, és nagyon boldog vagyok, hogy nem azzal kezdte, hogy "kövér vagy, fogyj le!", mert nálam az tuti nem működött volna.

2018. febr. 23. 17:50
 18/21 anonim ***** válasza:
15-16 én is ezt akartam ìrni. :))
2018. febr. 24. 13:55
 19/21 anonim ***** válasza:

A kapcsolatotok különben jó??

Nem (csak) saját tapasztalatok de próbálom összefoglalni.

Lány mennyire volt kapós előtted? Sok feleség/barátnő megtalálja a párját és elengedi magát. (Anyós jelöltet nézd meg ő is el van hìzva). Barátnődnek nincsennek lelki alapú evési kényszerei? Stresszes -eszik, szomorú -eszik, sikerélménye van-jutalom falatok. Folyt köv..

2018. febr. 24. 14:06
 20/21 anonim ***** válasza:

19es vagyok. Szóval.

Nekem is unokatesómnak is belűl szép, de kicsit túlsúlyos önbizalomhiányos barátnőnk volt. Az exem meletem jobb nő lett én motiváltam....aztán kevés lettem. Unokatesóm, hát a kedves lány fogyás közben nagyképű bunkó lett és félre ment mert egy arányosan szép lánynak ki kell élvezni a lehetőségeket. Szóval nehogy túl jó nő legyen hozzád.

2018. febr. 24. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!