Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem szabad egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szabad egy lánynak nagyon kimutatnia, hogy szereti a fiút, akivel van?

Figyelt kérdés
Mondták már többen is,hogy a fiú ne vegye észre azt,ha te odavagy érte,szereted,belévagy zúgva,stb.. Én viszont nem értem,jársz vele,ő lépett,akkor miért nem?! Nem tudom mi számít itt még úgymond tolakodó szeretetnek,de gőzöm sincs hogy miért nem kéne hogy ő észevegye ha szeretem,elvégre JÁRUNK.Igaz nemrégóta, de járunk. :) Ti hogy vagytok ezzel ?
2010. jún. 8. 11:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

[13:03] ezt nem értem.

Ha nem mutatod ki az érzelmeidet akkor te sosem vagy csávóval?

Mert ha pl. szeretkezel valakivel, meg lefekszel, me jársz vele, akkor ki is mutattad, nem? Akkor egyértelmű hogy oda vagy érte?

Vagy van olyan dilaj csávó aki nem tudja, hogy oda van érte egy olyan csaj, aki jár vele, meg szeretkezik?

Közszájon forog egy ilyen "szabály", nekem szokták mondani, amikor panaszkodom, hogy nem sikerül összejönnöm olyannal aki tetszik.

"Nem szabad odalenni egy csajért, azt kell mutatni, hogy hidegen hagy."

Magyarázza már el valaki , aki tudja, hogy ezt hogy működik. Hogy fogunk akkor járni, szeretkezni, ha nekem azt kell mutatni, hogy hidegen hagy?

Én sok bonyolult dolgot megértettem már, mivel olyan a végezettségem, úgyhogy ezt is megérteném ha végre valaki értelmesen elmagyarázná.

2010. jún. 8. 13:31
 22/31 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy miért ne mutathatná ki, sőt elöbb utóbb úgyis rákérdeznék ha már járunk egy ideje, hogy mit is érez irántam, ha meg nem tudja, vagy nem akarja kimutatni, akkor mi értelme van együtt maradni vele.
2010. jún. 8. 13:55
 23/31 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szereted és ö is szeret ne félj kimutatni az érzéseidet ha ezt vele mások elött teszed (hevesen csókolózol vele) az nagyon magabiztossá teheti azzal kapcsolatban hogy tényleg igazán szereted és ha ö is szeret igyekezni fog ezt meghálálni nem azért vannak érzelmeink hogy elfojtsuk öket.
2010. jún. 8. 14:37
 24/31 anonim ***** válasza:

Nem arról van szó, hogy ne mutasd ki, hanem, hogy ne add ki teljesen önmagad. Szóval ne érezze magát a pasi annyira nyeregben, hogy azt gondolhassa veled bármit megtehet, te úgyis vele maradsz.

19/L

2010. jún. 8. 14:52
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

az utolsónak teljesen igazat adok !!!!! Találd meg az arany középutat, mutasd ki mennyire szereted, de ne érezze azt bármit megtehet !

24/L

2010. jún. 8. 14:58
 26/31 anonim ***** válasza:
mutasd ki amit jólesik, legyél olyan amilyen jólesik. a srác meg azt érez vagy gondol, azt lép erre, amit ő akar. előbbutóbb úgyis ki kell derülnie hogy egymáshoz valók vagytok-e tényleg, mert ha nem akkor kár pazarolnotok egymás idejét. és ez csak úgy derülhet ki ha mindketten százszázalékig önmagatokat adjátok. a szerelemben a spontán érzelmek dominálnak ez így normális. a szerelem nem egy stratégiajáték.
2010. jún. 8. 15:06
 27/31 anonim ***** válasza:
Ha normális sráccal jön össze akkor az nem fogja kihasználni az érzelmeit és nem száll el tőle, hogy annyira szereti őt a lány, tehát nyugodtan tárulkozzon csak ki teljesen, ha meg mégis kihasználja, akkor egyből lapát.
2010. jún. 8. 15:40
 28/31 anonim ***** válasza:
49%

Leírom, hogy miért mondták neked ezt. Sajnálom, ha már valaki fejtegette, de nem olvastam végig a válaszokat, a kérdésre koncentráltam, csak annyit vettem észre, hogy sokan hülyeségnek tartják.

Miért is előny?

1. a párkapcsolatot KEZDETBEN (direkt kihangsúlyozom) egy játékhoz tudnám hasonlítani. Egy olyan játék, amit 2 perc alatt megnyersz nem lesz izgalmas számodra, de ha harcolnod kell érte, és tudod, hogy még elérhetsz valamit a párodnál izgalmas lesz.

2. ha túlságosan ragaszkodó vagy idővel a párod számára taszítóvá válhat. Ha ilyeneket mondasz neki pl.: "nem is tudom mit kezdenék nélküled..." akkor úgy érezheti, hogy muszájból kell veled lennie. Hozzátenném még a túlzott telefonhasználatot is. Nekem is volt olyan barátnőm akinél nekem konkrétan tököm tele volt azzal hogy állandóan hívogatott. Naponta 5x legalább, és így a saját magánéletemet megnehezítette. Még akkor is besértődött, amikor azért akartam letenni, mert épp szálltam volna fel egy buszra, fizettem volna, és helyet kerestem volna. Sok mindent lehetne még idesorolni.

3. ha ezeket összeadod, kijön az, hogy ha így viselkedsz az amolyan papucs-féle viselkedési mód. Ha te odaadod mindened, ő el is veszi, és téged fog irányítani, nem lesztek egyenlő felek.

4. Ha sokat mondogatod hogy mennyire szereted, idővel olyanná válik mint a köszönés. Semmit mondó. Ha tegyük fel, a párod még egyszer se mondta neked, és tegyük fel azt is, hogy 2 hete jártok, majd hirtelen kimondja a varázsszót sokkal nagyobb hatása lesz, mintha megállás nélkül mondogatná. Úgy éreznéd, hogy nyertél valamit, és még többet akarnál, nem laposodna el a kapcsolat ilyen téren. Persze itt túlzást írtam, de ez csak példa volt.

Szerintem nyugodtan kimutathatod az érzéseidet, de semmit se vigyél túlzásba! Nekem bejött. Ahol kimutattam az érzéseimet nagy mértékben, ott kihasználtak, eldobtak, átvertek. Most, hogy kezdek mértéktartó lenni van egy fél éves kapcsolatom, és boldog vagyok .:)

A statisztikához bemutatnám: 18 éves vagyok, az eddigi 5-6 barátnőm közül, az elsőt nem szerettem. 3 hónap, én szakítottam. a többi a mostani kivételével 1-1 hónap, sőt volt egy 1 hetes is. Ezeknél kimutattam az érzéseimet eléggé, kivéve a telefonálgatósnál, ott ő szakított, de mivel én is akartam már, ezért elfogadtam, és örültem a fejemnek hogy nem kellett megsértenem. Mivel nem érdekelt ezentúl, valószínűleg jött a fordított pszichológia, és azt érezte, hogy igazából ő vesztett. Ezután felhívott, hogy megbánta, elutasítottam, és legalább 3 hónapig próbálkozott. Ezek csak az én tapasztalataim. El tudom hinni azt is, hogy idősebb korosztályban lehet hogy másképp működik, de akkorra már tapasztaltabb az ember.

2010. jún. 8. 16:23
 29/31 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki a játék hasonlatot hozta.

Hozzátenném, lehet erről olvasni könyvet, de ezek a szabályok szerintem csak a párkapcsolat elején jelentősek. Bevallom, én is olvastam erről irományokat, de én nem vagyok olyan típus aki feltudja sikeresen használni azokat a tapasztalatokat, amiket olvasott. Ehhez tapasztalat kell, nem szabad magadra erőltetni, és idővel kialakul. Az utánajárás után, és a saját tapasztalataimat összevegyítve, tényleg létezik ez az elmélet. Persze nem olyan szinten, hogy a párodat elküldöd a fenébe mert "hidegen hagy".

2010. jún. 8. 16:40
 30/31 anonim ***** válasza:

12.18

Fogd már fel, hogy azért nem mutatom ki, mert amikor kimutattam 100ban, akkor megszívtam vele, akkor csak ellökött magától. De neked ezt hiába is magyarázom, azt képzelsz az írásomba, amit akarsz. Nem minden pasi szereti, ha lógnak rajta, az enyém legalábbis tuti nem.

2010. jún. 8. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!