Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem szabad egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szabad egy lánynak nagyon kimutatnia, hogy szereti a fiút, akivel van?

Figyelt kérdés
Mondták már többen is,hogy a fiú ne vegye észre azt,ha te odavagy érte,szereted,belévagy zúgva,stb.. Én viszont nem értem,jársz vele,ő lépett,akkor miért nem?! Nem tudom mi számít itt még úgymond tolakodó szeretetnek,de gőzöm sincs hogy miért nem kéne hogy ő észevegye ha szeretem,elvégre JÁRUNK.Igaz nemrégóta, de járunk. :) Ti hogy vagytok ezzel ?
2010. jún. 8. 11:22
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Én kimutatom azt, hogy szeretem, mondom is neki.. Ő a mindenem, de attól függetlenül élem az életem.. Mi ritkán találkozunk, de amikor együtt vagyunk, akkor sajnos repül az idő és nem akarom azt, hogy kétségek lépjenek fel benne, hogy nem szeretem.. és már fél éve vagyunk együtt és minden tökéletes :)
2010. jún. 8. 11:25
 2/31 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség! Nekem az volna a rossz, ha nem mutatná ki a barátnőm...
2010. jún. 8. 11:26
 3/31 anonim ***** válasza:

ja! mutasd ki! ha elég érett érzelmileg, akkor nem fog megijedni attól, hogy

1.komoly kapcsolata van

2.valós érzelmekkel fordul felé egy lány,

stb, tehát csak pozitív eredmény jöhet le belőle

és tökjó, hogy van kivel járnod, ezt mindig tartsd szem előtt, hogy van minek, kinek örülnöd:):)

2010. jún. 8. 11:27
 4/31 anonim ***** válasza:

Azért, hogy a hapsi elkezdjen gondolkodni, hogy tényleg nem szereti. És ezért a hapsi egyszercsak megunja, és dobja a csajt. A csaj pedig jogosan sírhasson, hogy milyen hülye volt a hülye stratégiájával.

Ennyi a lényege. De azt viszont nem tudom, hogy ti ezt miért élvezitek.

2010. jún. 8. 11:28
 5/31 anonim ***** válasza:
19/F
2010. jún. 8. 11:28
 6/31 anonim ***** válasza:

Hát, én azt tapasztaltam, hogy amikor kimutattam, hogy mennyire odavagyok érte, csak vele foglalkoztam, bújtam hozzá, akkor flörtölgetett egy másik csajszival, kishíján megcsalt.

Mostmár hogy nem az ő lelkivilága a legfontosabb a számomra, hanem van egy-két ember, akivel leragadok beszélgetni, akkor ő van megsértődve, hogy nem vele foglalkozom. Mindettől függetlenül mondom neki, hogy szeretem, bújok hozzá, de ha beszédbe elegyedem a haverommal, akkor fogom rögtön abbahagyni, amint ő megjelenik, és ez neki rosszul esik.

2010. jún. 8. 11:30
 7/31 A kérdező kommentje:
"egyszercsak megunja és dobja a csajt".. ezt hogy érted?.. ebben mit lehet megunni? :( elvagyok keseredve,mert imádom tiszta szívemből,de nembírom magam visszafogni hogy ne mutassam ki neki. Hülye vagyok?:S
2010. jún. 8. 11:30
 8/31 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm mindenkitől a válaszokat,várok még! :)
2010. jún. 8. 11:31
 9/31 anonim ***** válasza:

ez baromság. éretlen baromság. ne kajáld be ezt a hülye szöveget. normális érett felnőtt emberek nem csinálnak és nem is mondanak ilyen. ha jó kapcsolatban vagytok és szeretitek egymást, akkor mutassátok is ki mindketten amennyire csak jólesik.

20L

2010. jún. 8. 11:33
 10/31 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy hülye! Az a normális, ha kimutatod! És egy normális fiú, aki viszontszeret, örül is neki. Nálunk mindketten kimutatjuk, bújunk, ölelünk, kényeztetünk. Sőt, a barátomra még rá is szólt többször a bátyja, hogy ne csöpögjön a nyáltól a telefon, amikor velem beszél :D Nyugodtan mutasd ki, hogy szereted :) 19/L
2010. jún. 8. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!