Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dönthetném el, hogy milyen partnerre lenne szükségem, ha még soha nem volt barátnőm? 16/f
Figyelt kérdés
Mert most választanom kell 2 alapjából hasonló lány közül, csak az egyik nyugisabb, a másik pörgősebb. A nyugisabb lánnyal még nem találkoztam, csak msn-en keresztül lett nagyon szimpatikus és most akarom randira hívni. A pörgősebb lánnyal egy bulin egész este csókolóztam, benne meg az "aranyos vadsága" tetszett. A pörgősebb lánnyal biztos összetudnék jönni, mert azóta már keresett engem. A másikkal nem tudom, de az is valószínű.2010. jún. 8. 10:50
11/15 A kérdező kommentje:
Azért a pörgősebbet nem így kell érteni. Csak úgy, hogy eljár bulizni. Mindkettővel összejönnék, ha nem egy időbe jöttek volna.
2010. jún. 8. 11:43
12/15 A kérdező kommentje:
Valami indoklást is tudnátok mondani?
2010. jún. 8. 11:46
13/15 anonim válasza:
Akkor úgy fogalmazok, a bulizósat választanám.
14/15 anonim válasza:
11:35 Te mekkora egy nyomorék vagy.
Találkozz mind a két lánnyal, tölts velük el egy kis időt kettesben, és rá fogsz jönni, hogy melyiket kedveled jobban.
15/15 anonim válasza:
11:52 te meg egy szintén heti szinten bulizós k.urva
Minek akar bulizni ha van hapsija? Ugyan úgy bulizna tovább és ledugná a nyelvét minden szembejövő faszi torkán...így is lehet kapcsolat, de egészséges embernek ez nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!