Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy dönthetném el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dönthetném el, hogy milyen partnerre lenne szükségem, ha még soha nem volt barátnőm? 16/f

Figyelt kérdés
Mert most választanom kell 2 alapjából hasonló lány közül, csak az egyik nyugisabb, a másik pörgősebb. A nyugisabb lánnyal még nem találkoztam, csak msn-en keresztül lett nagyon szimpatikus és most akarom randira hívni. A pörgősebb lánnyal egy bulin egész este csókolóztam, benne meg az "aranyos vadsága" tetszett. A pörgősebb lánnyal biztos összetudnék jönni, mert azóta már keresett engem. A másikkal nem tudom, de az is valószínű.
2010. jún. 8. 10:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Amelyikkel csókolóztál.Én azt választanám.
2010. jún. 8. 10:52
 2/15 anonim ***** válasza:
a nyugisat ne hívd randira, a pörgősebbel gyere össze, aztán ha nem jön be vagy valamiért szakít ott van a nyugisabb:)
2010. jún. 8. 10:58
 3/15 A kérdező kommentje:
Eddig olyan voltam, mint az első lány 1az1ben, de már egyre jobban kezdek hasonlítani a másodikra.
2010. jún. 8. 11:00
 4/15 anonim ***** válasza:
figy... egyikkel beszéltél msnen párszor, a másikkal pedig már csókolóztál is, ergo bejösz nekik, szal pörgősebbnél tuti van esély, másik meg szerintem pofáraejtés lenne...
2010. jún. 8. 11:01
 5/15 anonim ***** válasza:
A puding próbája.........
2010. jún. 8. 11:01
 6/15 A kérdező kommentje:

indoklást is tudnátok írni?

és hogy tarthatnám meg addig a kapcsolatot a nyugissal? mert szerintem tudja, hogy mit akarok és fura lenne ha nem tennék semmit érte.

Akivel csókolóztam az sajnos messzebb is lakik.

2010. jún. 8. 11:03
 7/15 anonim ***** válasza:

Figy, a pörgősebb csajjal már elkezdett kialakulni valami.... Addig a nyugis lányt inkább ne piszkáld.

20F

2010. jún. 8. 11:10
 8/15 A kérdező kommentje:

Hát csak többször eszembe jutott a nyugisabb lány, amíg a másikkal voltam. Mert pont ilyen lányt keresek már mióta és pörgősebb lány pont akkor jött, amikor megtaláltam.

Ha összejönnék a pörgős lánnyal biztos az járna a fejemben milyen lehetne a nyugisabbal, de lehet, hogy fordítva is ez lenne.

2010. jún. 8. 11:25
 9/15 anonim ***** válasza:

A pörgősebbet szépen dugd meg, élvezd ki, és dobd!!

Mivel pörgősebb, és ilyen bulimániás, úgyis meg fog csalni, és a következő bulin már mással fog smárolni. Tehát tedd ezt.

A szerény kiscsajt pedig becsüld meg, és győződj meg arról, hogy tényleg nyugisabb-e. Vele pedig jöjj össze.

2010. jún. 8. 11:35
 10/15 anonim ***** válasza:
Pörgősebbet választanám :)
2010. jún. 8. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!