Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavarja a barátnőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a barátnőmet, hogy időt szánok az édesanyámra is?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a barátnőmet, de édesanyám is mindig fontos lesz számomra. Egyedül maradt terhesen, teljesen egyedül nevelt fel. Nagyon becsülöm ezért. Jó a kapcsolatunk, bármit elmondhatok neki. Néha elmegyünk színházba,étterembe,strandra,stb... Nem érzem úgy, hogy elhanyagolnám a barátnőmet. Ilyen programokra is hívom, de akkor az a baja, hogy nem az anyámmal akarja tölteni az idejét. Nagyon rosszul esik ez nekem, igyekszem a kedvében járni.

Én 29f ő 21l

2018. febr. 18. 12:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk úgy volt, hogy amíg nem laktam a vőlegényemmel, addig az anyukája heti egyszer ment hozzá (nem takarítani meg ilyenek, csak talizni). És heti egyszer a vőlegényem is hazalátogatott (kb. 20 km-re laknak).

Amikor eljegyzett, és összeköltöztünk, anyukája onnantól nem jön hozzánk egyáltalán. Vőlegényem kéthetente egyszer látogat haza. (És sátoros ünnepeken kettesben megyünk hozzájuk, tehát karácsony, szülők születésnapja). Bírjuk egymást, nincs ezzel gond, de anyukája így már visszavonult, hogy én képbe kerültem. (L/22)

2018. febr. 18. 14:37
 12/17 anonim ***** válasza:
14%
Mert vlsz egy birtokló, féltékeny személyiség a barátnőd.
2018. febr. 18. 15:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt ítélkeznétek, azért gondoljátok át szerintem. Szerintem sok az "anyukás" program, arányaiban.
2018. febr. 18. 15:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Továbbra is érdekelne hogy időben és tevékenységben hogy oszlik ez meg. Mert ha anyuáddal hetente étterembe, színházba jártok a barátnődet meg csak áthívod szexelni két órára, igenis hanyagolva érezheti magát.
2018. febr. 18. 16:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az a heti 2 sok. Legalábbis nekem az lenne. Jó dolog persze, ha szereted anyukádat, de ha pl összeköltöztök a barátnőddel, akkor nekem már nagyon sok lenne ha heti 1-szer nálunk lógna az anyós. 26/N
2018. febr. 18. 19:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez rettentő sok, pláne, ha hozzávesszük, hogy a barátnőddel kettesben töltött időből vonod le anyukádat, ráadásul nappal, így lényegeben vele többet vagy, a barátnőddel csak alszol.

Én ejteném ezért a srácot.

Heti eg anyukázós nap nekik oké, heti egyszer hajlandó lennék én is meglátogatni a párommal, amennyiben velem tölti a szabadideje nagyrészét és az én anyukámat is hajlandó velem hetente egyszer meglátogatnk. Nálatok ez nincs meg, ez pedig nagyon ciki, anyukád egyszerűen nem normális, te pedig ezt nem látod..

Gondolod, hogy a világon senki sem szereti az anyukáját, aki nem tölt vele heti 2 napot? A nagyrészünk szereti, sőt, de az anyukáink és mi is tudjuk, hogy most felnőttként nem a heti 2 találkozásban kellene mérni az anyukánk iránti szeretetet.

2018. febr. 19. 08:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Nagyon félek tőle, hogy nálunk is ez lesz. Jelenleg még otthon lakik a párom, de nagyon anyuci pici fia. Anyuka mindig előrébb való, mint én.

Ha elköltözik otthonról, összeköltözünk, remélem, hogy nem lesz ilyen, mert akkor akármennyire is szeretem, nem bírnám.

Az ember szülei fontosak, mindig azok lesznek, de ha van egy komoly párkapcsolat, ott a prioritások változnak. Ha én képes vagyok így hozzáállni a barátomhoz, és az én anyám meg tudja érteni, hogy ez így természetes és ő sem lóg a nyakunkon, akkor ezt elvárom a másik oldalról is.

Egészséges mennyiségű találkozással persze semmi baj, de tényleg tartsuk magunkat bizonyos keretekhez.

2018. febr. 19. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!