Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a barátnőmet, hogy időt szánok az édesanyámra is?
Nagyon szeretem a barátnőmet, de édesanyám is mindig fontos lesz számomra. Egyedül maradt terhesen, teljesen egyedül nevelt fel. Nagyon becsülöm ezért. Jó a kapcsolatunk, bármit elmondhatok neki. Néha elmegyünk színházba,étterembe,strandra,stb... Nem érzem úgy, hogy elhanyagolnám a barátnőmet. Ilyen programokra is hívom, de akkor az a baja, hogy nem az anyámmal akarja tölteni az idejét. Nagyon rosszul esik ez nekem, igyekszem a kedvében járni.
Én 29f ő 21l
Viszed a barátnődet külön is ilyen programokra legalább olyan gyakran mint édesanyádat? Nagyon szép dolog hogy ennyire közel álltok de ennyi idősen már illene leszakadni róla kicsit, és a barátnőddel saját családot alkotni, még akkor is ha egyelőre nincs tervben a gyerek.
Ha őt csak akkor hívod étterembe, színházba amikor te úgyis mennél anyukáddal és "egye fene hát akkor gyere te is, elférsz ott"akkor harmadik keréknek érzi magát mellettetek, másodrangúnak. Anyukáddal fix a randi, ő meg vagy ott van, vagy nem, mindegy igazából. Ez hosszú távon rettentő bántó tud lenni.
Szerintem így, hogy heti egyszer programot csináltok, és azon kívül heti egyszer elmegy hozzád anyukád (vagy te őhozzá), ez így egy kicsit sok, szerintem.
Mondjuk hetente egyszer meglátogatnád, (vagy ő menne hozzád), és két hétben egyszer csinálnátok házon kívüli programot anyuddal, szerintem így lenne elfogadhatóbb. (De ez csak az én véleményem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!