Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem, túl nagyok az elvárásaim? 21/N
Röviden az a lényeg, hogy a barátommal másfél éve vagyunk együtt. Úgy érzem, hogy a párkapcsolatunkba én adok 70%-ot, ő meg 30-at, de amikor szükséges lenne, pont akkor nem ad lelki támogatást. Például most kezdtem el dolgozni, és egyetemre is járunk. Nem könnyű "beletervezni" a hetembe a randikat, és ez engem baromira zavar is, viszont a barátomat egyáltalán nem izgatja. Úgy érzem, mintha csak én szenvednék, hogy kevesebb idő jut egymásra. A randikat amúgy úgy kell elképzelni, hogy meglátogatom őt, és amúgy sem lakik olyan közel, de ez a legkevesebb gond.
Mostanában folyamatosan azon parázok, hogy mit is jelent "felnőtté válni", hogy hogyan oldjam meg, hogy ki tudjak repülni a családi fészekből, és szavakban ő is támogat, viszont tettek formájában sosem.
Amikor együtt vagyunk, mindig nagyon kedves és figyelmes, de lehet, hogy ezt az egész kapcsolatot sokkal lazábban kezeli, mint én? Lehet nekem túl nagyok az elvárásaim? Nem értem, miért vagyok ennyire boldogtalan. Ő az oka, vagy a hozzáállásomban kellene keresnem a hibát?
hát pont ez az!
hogy beszéltél vele, de még mindig elégedetlen vagy és innét akarsz választ.
szerintem az van, hogy vagy nem tudsz vele beszélni.. vagy nem vagy vele elég határozott, vagy csak nem azt a választ kaptad amit hallani akartál
figyelj.. én heti 4 napot töltök együtt a csajommal. többet semmiképpen. nekem van saját életem, és rosszul vagyok tőle ha rajtam liheg valaki, ő ezt tudja és elfogadja. láthatóan ő is megtalálta a kompromisszumot, mert vannak barátnői és eljár velük ide-oda vannak közös programjaik.
már rég kidobtam volna ha sülve főve együtt lennénk. :)
akkor dobd ki. nincs ezen mit tovább agyalni.. kétségbeesni meg főleg nem kell.
változás jön, kész ennyi. :)
Én ezt most megmondom neked, hogy hagyd ott a piccsbe.
Kényelmes vagy neki, kufircra pont jó, de kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!