Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ugye nem jelent rosszat egy kapcsolatban?
Az baj ha a barátom 2-3szor keres hetente? Úgy értem, kétszer-háromszor ír magától. Olyan is előfordul esetleg hogy egyik nap ír magától, de akkor reggel is meg este is.
A többi nap van, hogy hiába nem írok neki estig, magától akkor sem ír. Pedig bizonyos napokon tudom hogy nem estig tartó munkája van vagy hasonló.
Viszont mikor írok neki akkor sokszor nem zárja le 2 mondattal, van hogy egészen sokat ír.
Találkozni hetente egyszer vagy kétszer szoktunk.
A heti egy-két találkozó, meg az a hektikus kapcsolattartás üzenetekben, valahogy nem érzem úgy, hogy dúl itt a szerelem, erre írtam a fékezett habzást.
Mi együtt élünk, mégis többet csetelünk egy nap, mint ti egy héten, és nem üres csöpögés... komoly dolgok is, meg mindenféle.
Értem.
Egyébként beszélünk minden nap tulajdonképpen, a heti kétszer-háromszor az arra vonatkozott hogy akkor ő ír (bár inkább háromszor mint kétszer), a többi napon én keresem őt.
Csak arra utaltam hogy magától annyiszor ír.
Lehet jól értetted amit írtam, de pontosítottam azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!