Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ugye nem jelent rosszat egy kapcsolatban?
Az baj ha a barátom 2-3szor keres hetente? Úgy értem, kétszer-háromszor ír magától. Olyan is előfordul esetleg hogy egyik nap ír magától, de akkor reggel is meg este is.
A többi nap van, hogy hiába nem írok neki estig, magától akkor sem ír. Pedig bizonyos napokon tudom hogy nem estig tartó munkája van vagy hasonló.
Viszont mikor írok neki akkor sokszor nem zárja le 2 mondattal, van hogy egészen sokat ír.
Találkozni hetente egyszer vagy kétszer szoktunk.
Nincs szex (még) mert én szűz vagyok, és ezt mondtam neki hogy várni szeretnék vele... és ő nem erőlteti.
Nem tudom ez más fényben mutatja-e a dolgot....
Mert meg várni szeretnék.
Fokozatosan.... fogadd el hogy mindenki más.
Amugy nem ez az eredeti kérdés hogy minek várok.
17:23-nak: azért találkozunk ennyiszer, mert így tudunk. Én egyetemista vagyok a városban ahol ő lakik, hétvégén nem vagyok ott, mint sok más egyetemista és ezért a hétvége nem igazán jöhet szóba.
A többi nap meg sajnos sokszor úgy van, hogy ő hiába érne rá valamikor jobban mint én, nekem akkor órám van és nem tudok mit csinálni, ott kell lenni. Nem büfészakra járok és kötelező is ott lenni órán. Vagy például más nap meg hiába érnék én rá délután ha neki akkor kell dolgozni. És ezt nem ő osztja be magának. Meg nem én magamnak.
Sokszor ellentétesen vannak a dolgaink és ezért nehéz.
Például előző félévben jobban össze tudtuk hozni mert máshogy voltak dolgok. Akkor olyan is volt hogy találkoztunk például heti kétszer több órára, tulajdonképpen egész délutánokra és emellett volt hogy este is összefutottunk ha egyszerre végeztünk.
Csak most nem olyan könnyű... szóval megvan az oka.
Amúgy mikor vizsgaidőszakom volt, akkor is találkoztam vele.... csak nyilván akkor se volt könnyű mivel nem egy városban voltunk.
Viszont amúgy ha mindketten ráérünk, akkor akár munka után is szánt rám időt, ha nekem sem volt akkor semmi már aznapra.
Szóval, csak azért írom mert szóba hoztad hogy miért ennyiszer.
Bár szerintem ha minden második nap találkoznánk fél napokra, az se lenne jobb mert azért nekem is van munkám, dolgom meg neki is.
Szóval én a heti kétszeri találkozást nem tartom rossznak, ha azon a két napon egész délutánokra meg estékre találkozunk.
Az íráson volt a lényeg a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!