Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom az előző családjánál alszik olykor, mit gondoltok erről?
12 vagyok.
Ez nem egy ilyen konkrét, irányított gondolat szokott lenni rosszindulatúan, hanem egy viszonylag természetes ösztön, miszerint egy férfi kötődik a gyereke anyjához. Kár, hogy neki ilyenből már volt egy. Ezért is végtelen butaság családos férfival kezdeni. Aki ráadásul 5 teljes évig szeretőnek tart, majd időnként megy aludni az "exéhez".
És csak hogy lásd, nem a levegőbe beszélek: én is voltam szerető, akinek ígérték azt, amit neked, csak én rájöttem, hogy ez sose fog megvalósulni, és nem gyereket csináltattam magamnak, hanem növesztettem gerincet, önbecsülést, és leépítettem.
Mellesleg ha te nem akarod megfogni a gyerekkel a tagot, akkor dobod még ma, nem hagyod, hogy hülyét csináljon belőled.
szóval veled vitázik és "hazamegy"
és te szülsz neki...
21#:
Én mint elvált családos férfi, kikérem magamnak ezt az általánosítást!
14 év házasság, és két gyermek után állítom ezt!
Bulis, gyermekeit leszaró, férjét agyon csaló anyuka, aki később ott is hagyta őket! (mindig is én neveltem őket, kapcsolatban is egyedül!)
A vége felé már volt nekem is szeretőm, kérdés mennyire nevezhető annak, mert a feleségem és én közöttem már semmi nem volt.
Ma az akkori szeretőm a feleségem, és 8 éve boldogok vagyunk!
Az egész szituáció és emberfüggő, nincs köze, hogy családos-e vagy sem, nős-e vagy sem, hanem attól, hogy milyen az ember jelleme.
Persze lehet itt nyomni a blablát, de normális esetben, amikor két átlagos ember összeköti teljesen az életét (anyagiakban és mindenben), és vannak 10 év körüli gyermekek, nehéz felszámolni.
Ettől még majd minden hozzászólónak igazat adok, mert kedves kérdező állj a sarkadra legalább a születendő gyermekedért, és legalább mond neki, hogy ha még egyszer az exednél alszol, többet ide ne gyere!
Ha elmegy, akkor megérdemli a sorsát, majd lesz más aki szeretni fog és veled lesz a gyermekeddel együtt.
Ne bánd meg, mert a te véred, mindig lesz segítséged, és olyan sosem volt még, hogy nincs sehogy :)
Mert te tartogattál egy nőt 5 évig, majd mimor felcsináltad, időnkét visszajártál a másik nődhöz krni?
#6-os kommentedre reagálva. Igazad van, ez nem normális. De b.sszus, erre most terhesen jöttél rá? Miért nem lehetett vele ezeket akkor tisztázni, megbeszélni, ne legyen ilyen többet stb. És ha látni a változást, hogy tényleg tesz kettőtökért, akkor bevállalni a babát. Nem így a vakvilágba, egy egyértelműen nem jól működő kapcsolatba, és a gyerektől várni a csodát, hogy na akkor már nem csinálja mert hozzám köti a gyerek....
Nem is értem hogy jutott eszedbe egy ilyen gerinctelen alakkal a családalapítás? 5 évig csalta veled az exét, és még most is átjár oda vígasztalódni ha ti összevesztek. Szerinted egy ilyen h.nyadék alakra lehet kapcsolatot, családot építeni? Szerinted veled nem fogja megtenni egy idő után? Te leszel majd a kivétel, mert az előző kapcsolatában biztos az ex-el volt a probléma? A nagy túróst...most az exhez megy át, aztán majd lesz egy újabb nő.
Nem fog változni, tudja, hogy veled bármit megtehet, elnézed neki.
Meg mi az hogy nem enged el? Neked nincs saját akaratod? Ha jot akarsz magadnak, otthagyod, a gyereket felvállalod egyedül és kész. Persze majd a gyt-t gombold le róla, fizessen csak ha már ilyen gerinctelen suttyó volt.
Nekem ezert kell elvalt gyerekes apa sohasem.
Semmi bajom velük,de ismerem magam
eletem vegeig azon kattognek mivan ha legfekszik az exnejevel
ahol egyszer volt tüz,a lang mindig megmarad
24#:
Nem, és nem ezt kértem ki magamnak, hanem azt a hasonló gondolkodást és írást amit most a #26-os is levágott!
Magam vágnám le ha ez így lenne!
És vissza is vágok, ahol egyszer tűz volt, és vége lett, felperzselt mindent!
Soha nem táncolnék vissza, és ha még egyszer kezdhetném, soha többet nem kezdenék vele!
Ha kedves kérdező válaszolna a #28-asra, azt hiszem meg is kapnád a választ arra, hogy milyen státuszban vagy nála.
Ott a pont, erre nem is gondoltam hirtelen.
Én nem azt mondtam, hogy minden családos ember gerinctelen féreg, aki elhagyja a feleségét (bár én sose értettem, hogy hogy képes valaki egyik kapcsolatból a másikba ugrani anélkül, hogy egyedül meggyászolná az előzőt, de az legyen mindenki magánügye), hanem az, aki ígérget évekig, hazudozik, és mégis visszajár az asszonyhoz. Márpedig ha egy nős férfi kezd a nővel, vastagon benne van, hogy ez fog történni. Jobb a tiszta út, egyedülálló egyedülállóval kezdjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!