Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom az előző családjánál alszik olykor, mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
a párom, akitől per pill babát várok, még a mai napig előfordul, hogy ott alszik a gyerekei anyjánál+2 gyerek.2018. febr. 16. 08:46
11/30 A kérdező kommentje:
tudom, hogy butának tűnök, és részben az is vagyok. ez a tipikus azt hittem, hogy velem más lesz, miattam megváltozik eset. Hát nem így lett! és igen gyenge jellem vagyok, köszönöm a felismerést. Hogyan tudnék mégis erősebb lenni? ha leakarom zárni, hogyan tegyem, hogy ne dőljek be újra a mézes madzagnak? az utóbbi időbe ezt már csak a baba miatt tettem, hogy ne apa nélkül legyen majd, de azt hiszem ennél az is jobb..
2018. febr. 16. 09:05
12/30 anonim válasza:
Szóval szeretője vagy valakinek, aki 5 évig ígérgette, hogy majd felvállal, és te gondoltad, majd egy gyerekkel megfogod. Nem igazán jött össze, ha nem tűnt volna fel.
13/30 anonim válasza:
Persze...akarta a gyereket, ja, de egy összeveszés után meg rohan az exéhez aludni. :D Az első ilyen ott alvás után léptem volna le mellőle, nem még teherbe esek tőle, mert szavakkal gyereket akar.Ideje megtanulnod, hogy ne a szavakra figyelj, hanem a tettekre!
14/30 A kérdező kommentje:
tehát akkor az a vélemény, hogy lényegében szerető vagyok? miért ez az elgondolás,ha végülis velem él? őszintén érdekel. szeretnék már tisztán látni, és nem elmenekülni a kívülállók véleménye elől.
2018. febr. 16. 09:07
15/30 anonim válasza:
Azt írod, rohan oda aludni, ha összeveszik veled. Magyarul megy kefélni. Te meg otthon várod terhesen. Bocs, de miért qrod tönkre az agyatlanságod miatt egy ember (babád) életét? Nincs elég gond a világban enélkül, igaz...? Egek.
16/30 A kérdező kommentje:
kedves 12es. az ilyen véleményre nem vagyok kíváncsi. én nem félek egyedül gyereket vállalni. nem vagyok ilyen undorító nő aki egy gyerekkel akar megfogni bárkit is. ezt a babát leginkább Ő akarta, én mondtam neki, hogy most nem biztos, hogy a legalkalmasabb, hiszen rengeteget vitázunk stb., de mivel szeretem és hinni akartam neki és persze régóta vágyom egy gyerekre ezért megfogant. amit egy percig sem bánok! de SOHA nem akartam megfogni semmivel,ezt nem tartom normális dolognak, hiszen ha menni akarok így nekem is nehezebb lépnem...
2018. febr. 16. 09:11
17/30 anonim válasza:
Nem kb. szerető vagy, hanem 1/1 az vagy. Erre babát vállalsz tőle, hát nem is tudom. A családját valószínű sosem fogja elhagyni. Ha akarta már megtette volna.
18/30 anonim válasza:
Babám,sötét vagy mint az éjszaka.Baleknak néz akit felszúrt de a másikhoz megy haza.azt jelent hogy őt jobban szereti mint téged.ui: én is elvált vagyok gyerekkel😵😵
19/30 anonim válasza:
Pont azért akart felcsinálni, mert tudja, hogy akkor nem fogod kidobni. Nem akarsz egyedül maradni terhesen.
Neki meg így jó: van két nő, és mindig ott van, ahol éppen jobb. Valószínűleg a felesége is pont azt várja, hogy mikor megy hozzá vissza, mert őt meg azzal hitegeti.
Jól kitoltál magaddal. Vagy belenyugszol, hogy osztoztok ezen a pö.csön, vagy egyedül neveled fel a gyereket. Azt se fogja aláírni, hogy ő az apja.
20/30 Bence_ válasza:
Mas a gyengeség.
Nagy az egód mert azt gondoltad magadról, hogy majd te megváltoztatod.
Rengeteg időt szántál egy olyan kapcsolatra amitől azt vártad, hogy majd szeretni fognak benne.
Ha szeretnél változtatni akkor első körben szeresd meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!