Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok arra, hogy a párotok minden infót megosztana az anyjával?
Múltkor elmeséltem neki egy sztorit és az anyjától hallottam vissza.Sőt bármit mondok neki azt az anyja is tudja. Pl: azzal is egyből hozzá szaladt,amikor azt hittük,hogy terhes lehetek,ő meg egyből vette nekem a tesztet... de ez milyen már? Tudom,hogy kedves akart lenni..de nekem tök fura volt..
A mi problémáinkat is megbeszéli vele ( velem nem) Kicsit úgy érzem,mintha anyuci pici fia lenne..
Nem az a gondom,hogy beszélnek,hanem az hogy a magánéletünk az szerintem csak kettőnkre tartozik.
Ha pedig mondom neki ezt,akkor megsértődik és nem beszélünk.
Szerintem eléggé kötődik az Annyához. Ami nem baj. De ha el tudod érni hogy hozzád jobban kötődjön, akkor ez el fog múlni. Mennyi idősek vagytok?
37F
Hát az nem jó ha a köldökzsinór még nem szakadt el.
Lassan anyós kor' küszöbén vagyok és ha a gyerekem el is kotyogna mindent a kapcsolatukról -én lennék olyan tapintatos,hogy nem pofáznám el,hogy tudok a dolgokról hanem háttérbe húzódnék .
Tartalmas kapcsolataid lehetnek, ha ez szakítóok nálad.
Én szakítottam vele, mert szeintem nem egészséges, hogy anyuci még a szexuális életünkről is tudott, mert exem mindenbe! beavatta.
A párom hálisten le tudott szakadni az anyjáról. Persze, bszélgetnek sokat, de ami kettőnkre tartozik, azt velem beszéli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!