Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok, ha sírnátok és a párotok nem vigasztalna meg, mert fáradt?
Alapból nem lennék együtt valaki olyannal, aki egyenes beszéd helyett passzív-agresszív sírdogálással reagál a konfliktusokra. Nem tudom, mit hittél, mi fog történni, ha képtelen vagy normálisan kommunikálni a sérelmeid. Az se normális, hogy futsz utána, mint egy pincsikutya, amikor ő szarik rád, ha problémáitok vannak.
Te tudod, meddig akarsz szenvedni, a helyedben rég leültettem volna egy higgadt, tárgyilagos, őszinte és komoly beszélgetésre a témában, ahelyett, hogy csendben sírdogálnék meg halmoznám magamban a keserűséget.. Ha pedig ez megtörtént és semmi változás, akkor te is tudod, mit kell tenned.
Játszmázós szaralak az ilyen ember.
Konfliktuskezelés nulla, kommunikáció nulla.
Én azt reagálnám, hogy eleve nem lennék vele kapcsolatban, számomra az ilyen viselkedés elfogadhatatlan, hogy kizsarolja valaki a párjából lelki terrorral a békülést. És utána még te köszönöd meg neki, hogy elismerte, hibázott...aha...okos...
Paradoxon, mert alapból oylan fiúval nem járnék, aki miatt sírnék is akár csak 1x bánatomból ...de oylan pláne nem lenne, aki hagyja is :D
Faxért vagy egy ilyen gyökérrel együtt?
Nagyon máshogy kezelitek a konfliktusokat, két különböző típusú ember vagytok, ennyi. Én is olyan vagyok akinek kell egy kis tér/idő, hogy békén hagyjanak és átgondolhassam a dolgot, hogy ne dühből hordjam el a másikat hanem megbeszélhessük higgadtan, felnőttként a gondokat. Ha valami kis hülyeségről van szó akkor másnapra el is felejtem.
Saját magamból kiindulva, ha megsértődök valamin (még ha butaság is) nem vágyom arra, hogy a másik ölelgessen, odabújjon, hanem picit hagyjon békén, különben csak irritálni fog még jobban. Ha ezt nem érti meg és még el is kezd sírni, (mikor elvileg ismeri, hogy ilyen ember vagyok) akkor csak még jobban felidegesít vele, mert én csak egy kis nyugalmat szerettem volna és így meg nehéz megvigasztalni a párod, ha te alapból ingerült vagy.
Ahogy írtad a párod is fáradt volt, valószínűleg nyűgös is és nem volt ereje még ahhoz is, hogy pátyolgasson.
Szóval az a tanácsom, hogy legközelebb csak hagyd, hogy nyugodjon meg, még ha te szeretnél is utána menni, hogy: "szeretlek béküljünk ki"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!