Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit reagalnatok erre?
Figyelt kérdés
A szeretomnek lattam a bnojet az utcan es kicsit beparaztam h odajon majd es leolt de nem ismert fel.
Mondtam ezt Neki,
Es azt kerdezte melyiket lattam ? xd
Most akkor tobb bnoje is van?...lebuktatta magát
En nem akarok tole semmit csak szexelunk eleg jol mukodik. 29/L
2017. dec. 17. 12:03
1/3 anonim válasza:
Én a helyedben ott kezdeném, hogy kevésbé lennék retardált.
2/3 anonim válasza:
29 évesen még lány vagy???? :O
Azt hittem, már nő! De hát mindegy, akkor nem csoda, hogy ilyen kis k..rva vagy.
Mégis mit kéne erre reagálni? Nem csak veled b..szik, szóval ennyi. Ezen nem kéne meglepődnöd.
3/3 anonim válasza:
Szerintem neked is egy rendes kapcsolatra lenne szükséged mert ennek így szerintem nem sok értelme van.
Neked is kell a szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!