Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy boldog legyen? Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A párom magába van zárkózva.Látom rajta,hogy valami baja van mègsem mondja el.Állandóan azt mondja fáj a feje.. A problémáinkat se akarja megbeszélni soha,ha próbálom megbeszélni megsértődik.. Egyszerűen úgy érzek,hogy bármit teszek ha megfeszülök is semmit se jelent neki.. Sokszor játszik a telefonján és nem foglalkozik semmivel. Olyan céltalan és olyan rossz ezt látni,lehúz :(
Kedves vagyok vele,ölelgetem,puszilgatom..
Nem mutatja ki az érzéseit sem. Néha pedig bedühödik és önti a szart a nyakamba,megbánt.
2018. febr. 13. 23:29
1/7 anonim válasza:
Szia szia, latom most irtad ki, hat megeloztel picit, mert teljesen hasonlot akarok kiirni en is. Szinte szorol szora irhatnam en is ezeket. En jo hosszu ideje erzem mar ezt, es semmi valtozas, nem akar beszelni sem. Hazaer csak a telefon, ha leteszi 1 perc mulva mar ismet kezbe van. Teljesen ugy van mint nalatok
2/7 anonim válasza:
Elso vagyok, en sem tudok mar semmit tenni, mert mar mindent megtettem a kapcsolatert, de erzem en sem vagyok fontos neki, nala is az van hogy vagy faradt, vagy feje faj, vagy sok problema van igyis a fejebe, aludni szeretne. DE ha ra 1 percre a haver hivja, minden faradtsag fajdalom megszunik nala.
3/7 A kérdező kommentje:
Szomorú,hogy ennyire lesz**nak minket és minden mással foglalkoznak csak azzal nem aki szereti őket.Egyszerűen énis azt érzem,hogy mindent megtettem... ennél többet már nem tudok..
Próbáltam felviditani..nem vevő rá,bezzeg a játék az megy
2018. febr. 13. 23:53
5/7 anonim válasza:
Miért vagy vele? Mit kapsz ettől a kapcsolattól, amiért megéri küzdeni?
6/7 anonim válasza:
Szembesítsd vele. Hátha jobb lesz.
7/7 anonim válasza:
Nálunk ez akkor volt, mikor belezúgott másba, és magában őrlődött, hogy kit válasszon. A végén már én mondtam azt, hogy hagyjuk egymást békén, költözzön el. Akkor vallotta be, hogy van más a képben, megkönnyítettem a dolgát, hogy kit válasszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!