Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig számít érdeklődésnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig számít érdeklődésnek és mettől tolakodásnak?

Figyelt kérdés
Meddig számít érdeklődésnek és mettől tolakodásnak ha egy csaj nyomul rátok: Én 16/L csajszi vok és bejön nekem egy srác, ezt ő is tudja, neki is bejövök én, korábban jártunk de vége lett, most újra jelentkezett, de azt mondja, hogy egy másik csaj is szeretne vele járni és nem tudja hogy döntsön. Ha már eleve gondolkodik rajta hagyjam a francba? Vagy várjam meg a válaszát? És egyáltalan meddig várhatok? Tegnap jelentette ezt be. Mára már eldönthette? Ezt szeretném megtudni mert ő nem jelentkezik, én pedig már ráírtam msn-en de nem reagált pedig fentvolt, csak foglalt volt. Szóval már 2 üzenetet hagytam neki, ez már gáz? Mert szerintem igen. :-S De tudni akarom, vagy ebből az következik, hogy azt a másikat választotta? Huuu...ez picit hosszú lett bocsi. Köszi előre is a válaszokat!
2010. jún. 7. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Hagyd a franca :D

Csicskásának tartana (sajnos)

2010. jún. 7. 19:30
 2/4 anonim válasza:
53%
Ha te szereted annyira h neked megéri akkor ne hagyd elveszni küzdj érte az viszont szerintem nem tolakodás ha egy csomó üzenetet hagysz neki ha tényleg fontos akkor van indokod nem? ha igen akkor jo uton jársz. =)
2010. jún. 7. 19:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak már szégyelek ráírni pedig én nagyon szeretem és épp azért teszem és szeretném ha még egy esélyt kapnék tőle. De azt se akarom, hogy azt higgye hogy rongyként bánhat velem, mert annyira odavagyok érte!
2010. jún. 7. 19:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem se kéne sokat írnod rá, elvégre ő a fiú, ez az ő dolga lenne. Amúgy is elég bunkóság, hogy nem ír neked vissza :S úgyhogy szerintem felejtsd el, találsz te nála százszor jobbat :)
2010. jún. 9. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!