Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem barátnőmet, de hosszú ideje nem kívánom szexuálisan mégis akkor mi ő nekem?
Már közel 5 éves kapcsolat, nem voltak sose problémák, de elég sok idő kellett, hogy rájöjjek, hogy szexuálisan nem kívánom nem vágyok rá, se csókolni nem szeretem max puszi, se a szex nem motivál iránta pedig vágyok rá.
De viszont nagyon szeretem, naphosszat tudnám ölelgetni, szépeket mondani neki, szóval minden más párkapcsolati tényező elvileg klappol.
Na most akkor mégis mi lenne ő nekem? Vagy ez lenne a kapcsolat függőség nevű betegség? Félek már a végét járja a dolog, legalábbis mindkét félnek jobb lenne idővel talán.
Mert a haverodnak /tesódnak tekintesz már reá.
A haverjával / tesójával meg nem szokott normális ember lefeküdni. Ha a viszony ebbe az irányba indult meg, kicsit visszább kell hoznotok (már amennyiben szeretnétek) az intimitást az életetekbe..
Ezt most az én megfigyeléseimen és tapasztalatom okán tudom csak mondani.
Igen jó lenne rendbe rakni talán menthető is lenne, és skizofrén módon az egyik részem nem akarja szeretnék mást, de az agyam meg foggal körömmel küzd és nem engedné hogy hülye legyek, de általába a szív az erősebb..
Igazából durva belegondolni de már simán van szerintem 3 éve is hogy elkezdett torzulni így a szexualitásunk. Mikor már csak hetente volt 1 "kötelező". És most megint nagyon furát mondok de eleinte lazán lóbáltam előtte a "himbilimbit" meg szórakoztam vele, de mióta ez kezd kialakulni, hogy másképp tekintek rá, azóta szégyellős vagyok, kb takargatom magam, azóta az orált se engedem mert zavarban lennék. Ekkora hülyeséget :D
Ugyanez van naluk is, 7 eve egyutt. A ferjem meghizott es szexualisan abszolut nem kivantam vele, most fogyott 15 kilot es kezd ujra jol kinezni de nem az igazi. Imadom, szeretem, sok szeretgetes, olelegetes, bujas de ha odakerul a dolog h szex szabalyosan undorodom tole:-)
El nem hagynam a szexet pedig megoldottam massal:-))
Éreztem már én is hasonlót. Emberileg szerettem, legjobb barát vagy inkább testvéremként gondoltam rá, de ha 2-3 havonta rá is vett a szexre, végig sírtam. Persze úgy, hogy ne tudja mert nem akartam megbántani. Nyomorult egy érzés volt. Hónapokig húztam a szakítást és emésztettem magam miatta. Nálunk úgy lett vége, hogy megcsalt. Hihetetlen megkönnyebbülést volt számomra amikor kiderült. Szegény meg azt hitte azért sírok, mert fáj, de közben örömkönnyek voltak.
Nem szoktam ezt tanácsolni, de szerintem szakítanod kellene. Ő is és te is megérdemlitek,hogy boldogok legyetek és nyilván szex nélkül elég nehéz felnőtt emberként annak lenni. Aki mást mond az hazudik, vagy csak hitegeti ő is magát.
Előző válaszadó, hát komolyan én is örömömben sírnék ha találna magának valaki mást és nem ilyen csúnyán kellene elválnunk.
Igazából nálam a rettegés van, hogy mi van ha vége lesz és puff a jövőmet végleg elpusztítom, de valamiért van bennem egy érzelem, hogy nem akarom már. A racionalitás a logika mondja hogy ő stabil kapcsolat jövőképes, család képes fajfenntartás szóval az ösztönök..
Nem szeretem ezt a szót de a "szív" viszont szomorú és összetört és nem boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!