Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak részegen keres?
Van egy srác 7 éve ismerjük egymást,korábban jártunk is de dobtam. Azóta mindig össze kerülünk valahogy pedig nem egy városban lakunk. Bulikban össze futunk sokszor véletlenül .De a kérdésem még is az ,hogy részegen miért keres illetve miért csak akkor? Nem nem akar megfektetni mert pontosan tudja ,hogy nem mennék bele. Csak olyankor rám ír vagy találkozni akar velem. Többször volt már olyan,hogy ittasan/részegen megölelet vagy meg akart csókolni.Miért?
Jó én is csináltam már ezt vele részegen de én azért mert tényleg érdekelt engem ő. De ő miért? Józanúl meg néha bunkó néha meg kedves. Nem értem mi van vele.
Szerintetek?
Emberfüggő szerintem. Pasi vagyok és aki nekem részegen tetszik az józanon is. Aki józanon nem tetszik, részegen sem fog. Sőt még mintha válogatósabb lennék részegen.
Ezen kívül ketté lehet ezt választani.
Elhiszem hogy van az ez effektus, hogy szebbnek látod részegen, de van az is, hogy az ember könnyebben kimutatja a valódi érzéseit, nem nyomja el, kevésbé gátlásos, stb.
Ő nem csak egy srác hanem az exed, abból amit leírsz. Dobtad őt de ő még érez valamit viszont ha dobtad akkor jozanul gátlásosabb, részegen pedig meg meri tenni amire vágyik. Ennyi. És azért csak részegen mert dobtad amit józanul felfog, részegen meg nem igazán érdekli és kezdeményez.
Azért az érdekelne, hogy hány evesek vagytok, hogy ezt igy meg kell kérdezned viszont inni meg nagyon birtok..ebből nekem ez jött le. És ha valóban olyan szép vagy ahogy állítod magadról akkor mégis miért nincs normális barátod és miért azzal foglalkozol itt a gyakorin aki leirasod alapján rendszeresen részegeskedik? Ez kell neked? Mert ugye ha nem érdekelne akkor nem lenne itt ez a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!