Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » R*bancnak tartanátok egy ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

R*bancnak tartanátok egy ezt a csajt?!

Figyelt kérdés
Nem akar velem járni, mert az elmondása szerinte élvezni akarja a szabadságát (most lett vége egy pár hetes kapcsolatának). Mondta, hogy bejövök neki, és nekem is bejön a csaj. Szórakozóhelyen bennelenne, hogy smárolunk, meg ilyenek, de aztán a következő napon már haverként akar rám tekinteni. Fura, nemde?
2010. jún. 7. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Nem értem mért kell leribancozni az ilyeneket,lehet hogy kamuduma sőt biztos de attól még nem ribanc...
2010. jún. 7. 13:42
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Gondolom te mindenkit annak tartasz, aki nem akar veled járni.Tudomásul kell venned, hogy nem kellettél neki és kész.
2010. jún. 7. 13:51
 3/8 nielindi ***** válasza:
78%
akar egy jo estét mindenféle kötöttség nélkül. mi ezzel a baj??ettöl miért lenne ribanc?
2010. jún. 7. 14:13
 4/8 anonim ***** válasza:
31%

Millió lány, nő akad, aki imádja kételyben tartani a férfiakat, egyfajta misztikusnak feltüntetett köd mögé rejtőzni, hadd kapálózzanak utána. Érzelmek nem kellenek neki, csak k*félés: szerintem ez r*bancságra utal csöppet, de a kívülálló férfiak soha nem mondanának ilyet egy hölgyre sem, mert távolról természetesen szépnek tűnik a történet.

21/L

2010. jún. 7. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
NEM r*banc. Élvezni akarja a szabadságát, ahogyan ő is mondta. Ennyi. Egy kis flörtbe meg csókba belemenne, de nem akarja most elkötelezni magát. Én ettől még nem vagyok róla rossz véleménnyel.
2010. jún. 7. 14:52
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
Sokan vannak akik nem akarják magukat lekötni,szórakozóhelyeket csókolózgatnak,akkor az jó,aztán minden megy a maga útján
2010. jún. 7. 15:37
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
Nem ribanc! Én totálisan együttérzek vele :) Miért ne élhetne? Nem kell mindent a nagy könyv szerint csinálni ergo belénk van nevelve mi a jó meg mi a rossz de ha belegondolsz sok minden hülyeség ...
2010. jún. 7. 17:27
 8/8 A kérdező kommentje:

Ugyanmár b*szki, minden héten másik pasival? Áhh, gondolkozzatok már el...

Am biztos nem a k*félésért, mert még szűz.

2010. jún. 7. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!