Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha régen könnyűvérű voltam, de most már megjött az eszem, akkor még r*bancnak számítok?
Nem tudom, hogyan kérdezzem meg értelmesebben..
szóval régen elég r*bancos voltam, de most már van egy komoly kapcsolatom lassan másfél éve, meg már előtte is normális voltam, akkor a múltam miatt még mindig r*bancnak számítok?
nem úgy van, hogy aki pénzt kér érte, az k*rva, aki meg nem kér érte pénzt az r*banc?
mindegy, én nem kértem érte ellenszolgáltatást, én az élvezet miatt tettem, de már megbántam :/ csak sajnos nem tudok már változtatni rajta..
ezt most bóknak kéne vennem?
amúgy nem k*rva hanem r*banc, azért nem mindegy..
És a szajha??? Tök mindegy...
Ami volt, azon már nem tudsz változtatni! Fejlődtél, megváltoztál! Értékesebb lettél! Csak maradj is ilyen!
Nem hiszem, hogy a sex bűn. Mások érzésével játszani igen.
22.30nak: nem játszottam/játszok mások érzéseivel.. erről szó sem volt.. egyszerűen csak hajtott a vágy..
22.35nek: nem szoktam a múltam híresztelni :)
köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!