Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha régen könnyűvérű voltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha régen könnyűvérű voltam, de most már megjött az eszem, akkor még r*bancnak számítok?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogyan kérdezzem meg értelmesebben..

szóval régen elég r*bancos voltam, de most már van egy komoly kapcsolatom lassan másfél éve, meg már előtte is normális voltam, akkor a múltam miatt még mindig r*bancnak számítok?

2010. okt. 4. 22:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nem
2010. okt. 4. 22:17
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem. Főleg, ha ne kértél pénzt...
2010. okt. 4. 22:18
 3/13 A kérdező kommentje:

nem úgy van, hogy aki pénzt kér érte, az k*rva, aki meg nem kér érte pénzt az r*banc?

mindegy, én nem kértem érte ellenszolgáltatást, én az élvezet miatt tettem, de már megbántam :/ csak sajnos nem tudok már változtatni rajta..

2010. okt. 4. 22:21
 4/13 anonim ***** válasza:
41%
az anyag nem vész el csak átalakul
 5/13 anonim ***** válasza:
25%
Mennyi egy menet?
 6/13 Moszuke ***** válasza:
64%
úgy tartják k&rvából lesz a legjobb feleség..
2010. okt. 4. 22:23
 7/13 A kérdező kommentje:

ezt most bóknak kéne vennem?

amúgy nem k*rva hanem r*banc, azért nem mindegy..

2010. okt. 4. 22:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

És a szajha??? Tök mindegy...

Ami volt, azon már nem tudsz változtatni! Fejlődtél, megváltoztál! Értékesebb lettél! Csak maradj is ilyen!

Nem hiszem, hogy a sex bűn. Mások érzésével játszani igen.

2010. okt. 4. 22:30
 9/13 anonim ***** válasza:
25%
Aki az akkori "Én" képedet ismeri, mindig is ribancnak fog tartani, de aki úgy ismer meg, ahogy most vagy értelem szerűen nem fog annak tartani, ha csak el nem kezded mosolyogva a múltadat mesélni.
2010. okt. 4. 22:35
 10/13 A kérdező kommentje:

22.30nak: nem játszottam/játszok mások érzéseivel.. erről szó sem volt.. egyszerűen csak hajtott a vágy..

22.35nek: nem szoktam a múltam híresztelni :)

köszönöm a válaszokat :)

2010. okt. 4. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!