Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Sziasztok, teljesen el vagyok veszve.
Vasárnap-hétfőn összekaptunk nagyon a barátnőmmel, mert volt egy rossz megjegyzésem a moziban.(drága a perec) Vettem magamnak és neki is, de úgy magára vette, mintha sajnálnám tőle azt a pár forintot, ami természetesen nincs így. Nem ez önmagában a baj, hanem hogy többször volt már, hogy valamire mondtam, hogy drága(én így nőttem fel..), meg ez meg az.
Ezelőtt volt 1-2 rizikós veszekedésünk, az én hibáim miatt. Azokat teljességgel megbántam és változtattam magamon, észrevettem, hogy tényleg taplóságot csináltam.
Most szakított elvileg, miszerint ő megunta, vége, már nem szeret.(vasárnap még teljesen jól kijöttünk egész nap)
Kicsit heves vérmérsékletű lány, ez tény, de 4 napja nem szól hozzám, tiltott, telefont, fb-t, mindent. Ki vagyok akadva nagyon. Ő a mindenem, mindennél jobban szeretem és tisztelem. A sok hiba ellenére ő is engem, és tudom, hogy látja a változást.
Fogalmam sincs mi tévő legyek. Ha zargatom, azzal csak ellököm magamtól.
A sok bakloves jott ki kost egyszerre. Azert van ez most.
Nem tudom hogy tudassam vele, hogy nem vagyok olyan, hogy sajnalom tole a penzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!