Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok, teljesen el vagyok veszve.

Vasárnap-hétfőn összekaptunk nagyon a barátnőmmel, mert volt egy rossz megjegyzésem a moziban.(drága a perec) Vettem magamnak és neki is, de úgy magára vette, mintha sajnálnám tőle azt a pár forintot, ami természetesen nincs így. Nem ez önmagában a baj, hanem hogy többször volt már, hogy valamire mondtam, hogy drága(én így nőttem fel..), meg ez meg az.

Ezelőtt volt 1-2 rizikós veszekedésünk, az én hibáim miatt. Azokat teljességgel megbántam és változtattam magamon, észrevettem, hogy tényleg taplóságot csináltam.

Most szakított elvileg, miszerint ő megunta, vége, már nem szeret.(vasárnap még teljesen jól kijöttünk egész nap)

Kicsit heves vérmérsékletű lány, ez tény, de 4 napja nem szól hozzám, tiltott, telefont, fb-t, mindent. Ki vagyok akadva nagyon. Ő a mindenem, mindennél jobban szeretem és tisztelem. A sok hiba ellenére ő is engem, és tudom, hogy látja a változást.

Fogalmam sincs mi tévő legyek. Ha zargatom, azzal csak ellököm magamtól.

2018. febr. 8. 17:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
akkor meg szimplán nem passzol az értékrendetek. Ennyi. Kicsit durva hogy ez miatt letiltott és nem szól hozzád meg szakított. jobb ha továbblépsz és nem kínzod magad miatta. Nekem nem lenne pofám így viselkedni.
2018. febr. 8. 19:42
 12/12 A kérdező kommentje:

A sok bakloves jott ki kost egyszerre. Azert van ez most.

Nem tudom hogy tudassam vele, hogy nem vagyok olyan, hogy sajnalom tole a penzt.

2018. febr. 8. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!