Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Évek múlva ismét? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évek múlva ismét? Szerintetek létezik olyan, hogy egy pár a szakítás után hónapokkal/évekkel ismét összejön?

Figyelt kérdés

A barátom szakíott velem, mindketten éretlenek volunk még a konfliktusok kezelésére. Fél évig jártunk. Embrileg szerintem tökéletesen illünk egymáshoz, szerinte is. De az össze nem illések miatt kiszeretett belőlem. Lehetséges, hogy évek múlva, ha mindketten érettebbek leszünk működhetne a dolog? Belém szerethet ismét?

23/l

2010. jún. 7. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, megtörténhet. Tapasztalatból mondom, velem is hasonló szituáció volt pár éve.
2010. jún. 7. 10:47
 2/8 anonim ***** válasza:
hát mégha 15 évesek lennétek, akkor talán, de már felnőttek vagytok, ha most nem illetek össze, ezért kiszeretett belőled, akkor szerintem évek múlva sem fog működni.
2010. jún. 7. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Sok minden kell egy jól működő párkapcsolathoz , én úgy vagyok vele hogy nem igazán jó ha újra összejössz az exeddel. De a szívedre hallgass , és ha nem jön össze akkor tanulsz belőle... :)
2010. jún. 7. 10:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Attól még, hg huszonévesek vagyunk, van még mit tanulnunk arról, hogy hogyan szeressünk, és hogyan fogadjuk a másik szeretetét...
2010. jún. 7. 10:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Majd találsz mást, akibe beleszeretsz és majd nem így fogod gondolni, addig meg nyugtasd magad ezzel.
2010. jún. 7. 10:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem erre ne apellálj. ilyen csak a filmekben van, hogy majd a pasi hősszerelmesként visszatér álmai nőjéhez és boldogan élnek, amíg...

ha elmúlik a szerelem, akkor az elmúlik, kész. nekem volt egy nagyon nagy szerelmem pár éve, de sose teljesedett ki a kapcsolat. mindig arról ábrándoztam, hogy majd egyszer visszatér és újra kezdhetjük. természetesen nem így lett. azóta én is kiszerettem belőle és ha utánam hajítanák se kéne már. azóta mással vagyok boldog és ez kölcsönös.

24 N

2010. jún. 7. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:

HAHAHA! X-D

Akár én is feltehettem volna a kérdést (csak nekem erre nincs szükségem, úgyis a saját fejem/szívem után megyek), mert épp hasonló a szituáció, azzal a különbséggel, hogy nálunk már elteltek az évek. :-)

A válaszom, hogy miért ne. Az esély ugyanakkora, mint egy új kapcsolatnál, vagy bejön, vagy nem.

Amúgy meg az idő majd úgyis megválaszolja ezt a kérdést. Elég ha akkor adsz számot magadban, ha eljön a pillanat. ;-)

Egyébként meg nem szerettél ki belőle, csak besokalltál. Ha úgy lenne, nem kattogna ezen az agyad.

22 éves vagyok, és fiú.

Lycaon

2010. jún. 7. 12:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Az utolsó bekezdést töröljük. Sikerült félreolvasnom. Rossz dolog a kialvatlanság. X-D
2010. jún. 7. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!