Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik, hogy szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy szakítás után kialakuljon igazi barátság?

Figyelt kérdés
2008. márc. 19. 10:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%

halottam már olyan emberről, aki látott olyat, aki szerint van ilyen...

A tapasztalatom az, SZAKÍTÁS után nincs. Szakítás során az egyik fél biztos megsérül, mert a szakítás egyoldalú dolog. A szakítás azt jelenti, hogy az egyik nem akarja tovább csinálni. Talán évekkel késöbb, ha begyógyultak a sebek akkor esetleg.

Olyan van, hogy békében elválni egymástól, de az nem szakítás.

2008. márc. 19. 10:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
sztem nem létezik..én is így voltam 2 évig jártam a volt barátommal és egyszerűen nem tudok már ugy ránézni mint egy barátra..
2008. márc. 19. 10:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs vagy nagyon ritka. En is jartam igy. Eleinte a szakitas utan abartok maradtunk es beszeltunk tobbnyire email-en, de mihelyst az exemnek lett ujabb baratnoje tobbet hallani sem akart felolem es megkert eleg csunyan h ne keressem. Igaz en voltam aki a szakitast kezdemenyezte.
2008. márc. 19. 10:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak barátság nem létezik. Miután szakítottunk a barátommal, mi "csak" barátok voltunk, rengeteget beszéltünk meg minden, de mindenki látta,és mi is nagyon jól tudtuk,hogy ez nem barátság. Aztán két év eltelt ilyen "barátság" szinten,és újra egymásbahabarodtunk.
2008. márc. 19. 11:08
 5/12 anonim válasza:
100%

Szerintem létezik, mert én is így vagyok...

A barátommal 1 évig jártunk, és most majdnem a legjobb barátok vagyunk, de már semmi szerelmi kötődés nincs...

Úgyhogy nekem az a válaszom, hogy szerintem létezik ilyen...=)

2008. márc. 19. 12:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne? Mi két évig voltunk együtt. Majd annyira jó barátok lettünk, hogy a mai napig összejárunk, itt ott alszunk egymásnál, ki a feleségével, ki a férjével. Ott voltunk egymás esküvőjén, és a párom jól el van vele, és én is a feleségével nagyon jó barátságot alakítottunk ki. Mindent megbeszélünk, mindig számíthatunk egymásra. Szóval van ilyen.
2008. márc. 19. 17:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
van!a volt férjemmel a legjobb barátok vagyunk.ugyan azok vannak min t az előző válaszadónál.és nagy a bizalom mindkét oldalról.
2008. márc. 19. 20:04
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi is nemrég szakítottunk a barátommal és azt mondta szeretné ha barátok maradnánk. Igaz h azóta nem beszéltünk de sms-eztünk. Ö kezdeményezte pedig ö szakított velem. Az igazság az h nem tudom akar e még vmit tölem és azért ír vagy azért mert büntudata van. Igaz h én még nem felejtettem el teljesen,de remélem idövel menni fog és akkor jó barátok leszünk. Jah 1ébként azóta barátnöje van aki nem tud róla h velem sms-ezik...
2008. márc. 20. 14:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt neked kell érezned! Nektek! Hogy kialakul-e vagy sem...lehetséges egyébként.
2008. ápr. 23. 20:47
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ma szakítottunk a Párommal, több mint két évig voltunk együtt, és közben a jó barátok is voltunk.

Így ma mikor megkértem, hogy ha nem akar úgy ahogy vagyok engedjen el, hogy keressek olyat aki igen-az első szava az volt, hogy ugye maradunk barátok?

Megbeszéltük már régen, hogy mindig számíthatunk egymásra...bár én még nehezen képzelem el, hogy jót nevessünk pl együtt...főleg ha lesz új párja...na arra még gonsolni sem akarok :S:S:S:S

2009. jan. 17. 04:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!